JELENIN POSLEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! Policija na tragu KLJUČNOG DOKAZA koji će rešiti ubistvo ZVEZDE GRANDA?

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila poslednji telefonski poziv majci ili je u to vreme bila, eventualno, oteta i odvedena na mesto gde je kasnije zverski ubijena

  • 44
Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda juče su ponovo otišli na nasip u naselju Crvenka, gde je bačena ubijena pevačica „Granda“, Jelena Marjanović.

UBICA JE NEKO NATPROSEČNO INTELIGENTAN: Jelenino ubistvo je dugo i pažljivo planirano!

Kako prenosi "Alo!" inspektori utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila poslednji telefonski poziv majci ili je u to vreme bila, eventualno, oteta i odvedena na mesto gde je kasnije zverski ubijena.

POLICIJA DOBILA NOVU DOJAVU U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Da li KONAČNO imaju opipljiv dokaz?

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Poznato je da se Jelenina majka Zorica Krsmanović poslednja čula sa svojom ćerkom pre tragičnog događaja. Jelena joj se tada javila telefonom i rekla joj da ide da istrči još jedan krug i da posle toga planira da dođe kod nje. Bitno je da istraga utvrdi šta je Jelena u tom poslednjem telefonskom razgovoru tačno rekla. Da li je majci rekla: „Idem da trčim“ ili je navela: „Na nasipu sam, idem da istrčim još jedan krug“. Ukoliko je poručila da je na nasipu, na osnovu tog podatka bi moglo da se utvrdi vreme kada je bila napadnuta i odvedena na drugu lokaciju, gde je kasnije, najverovatnije i ubijena - objašnjava izvor upućen u istragu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

RASPLET BRUTALNOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ SVE BLIŽE: Pevačicu je ubio neko iz kuće?

Prema njegovim rečima, ubica je sam likvidirao Jelenu i to za rekordno kratko vreme, dok je perfektno uklanjanje tragova iziskivalo znatno više vremena i za to je, najverovatnije, imao jednog ili više pomagača.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ubici je trebalo najviše deset minuta za 30 jakih udaraca kojima je Jeleni potpuno smrskao glavu! Za zločin iz strasti je karakteristično da se veliki broj udaraca zadaje za vrlo kratko vreme. Jako je mala verovatnoća da je krvnik, prilikom čina ubistva, imao pomagača, jer bi bilo potpuno neverovatno da je neko nepomično drži i gleda dok je drugi likvidira. Pretpostavka je da je ubica imao pomagača u drugom činu zločina, kada je telo trebalo preneti na drugu lokaciju i ukloniti sirove tragove. Za besprekorno čišćenje mesta zločina dovoljno je nekoliko sati, otprilike dva do tri sata - navodi naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • london

    19. april 2016 | 08:49

    Pozovite experte sa zapada da vam rese ovaj slucaj jer nemate pojma

  • Djosa

    19. april 2016 | 09:10

    Strasno ne smem ni internet da ukljucim svaki dan ista tema samo druga prica.Koja je prava? Te ubijena dan pre,a javila se mami na dan kad je prijavljen nestanak,pa nije tu nego neko je doneo,pa dosao ubica sa strane itd itd...

  • Maki

    19. april 2016 | 10:33

    Pa to su trebali mnogo ranije da urade, samim tim bi i ranije rešili slučaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA