Video SRPSKU ADRIJANU LIMU NA DERBIJU, pa joj poslao HIT PORUKU na Fejsu, a onda je ona odgovorila... (FOTO)

Ne, odlazak na utakmicu i nerešen rezultat nisu iznervirali ovog Zvorničanina, a sve zahvaljujući fatalnoj crnki Tatjani Mitov, koju su srpski mediji nazvali "srpska Adrijana Lima"

  • 4

Da status na Fejbuk profilu nekom može da promeni život, ili da ga makar izvuče iz senke anonimnosti, dokazao je Nemanja Šotra (32) iz Malog Zvornika.

OVO JE LJUBAVNA PORUKA GODINE: Žene, šta biste dale da imate ovakvog dečka? (FOTO)

Sve je počelo kada je prvi put posle dužeg vremena propustio večiti derbi, kada obično sa tribina daje podršku svom "creveno-belom" timu. Međutim, ne odlazak na utakmicu i nerešen rezultat nisu iznervirali ovog Zvorničaninina, a sve zahvaljujući fatalnoj crnki Tatjani Mitov, koju su srpski mediji nazvali "srpska Adrijana Lima".

ŠTA IM TO ŽENE RADE? Beograđanin proslavio razvod toliko originalno da o njemu priča ceo internet! (FOTO)

- Draga crnko, ne znam te, ali želim da ti poručim da ako te je muž ostavio ili ne daj Bože nekad poginuo, ja ti nudim da ti budem tvoj budući. Obećavam da ću se o tom malom brinuti kao da je moj i da ćemo zajedno posećivati Marakanu. Ako negde vidiš ovaj post, javi se u inbox, želim da ti pružim svu ljubav koju posedujem. A posedujem puno ljubaviiiii - napisao je ovaj momak na FB, nakon što je fotografiju lepe Tatjane i njenog sina video na stranicama ove društvene mreže.

Foto: Facebook/Nemanja Šotra Foto: Facebook/Nemanja Šotra

Nemanjinu poruku preuzeli su mnogi mediji i korisnici interneta, pa je ona uskoro došla i do devojke kojoj je namenjena. Tatjana je odgovorila, a njihovu priču potom je preneo i radio S2.

- Svidela mi se devojka jako, ali sam posle saznao da ima muža. Inače, retko primećujem devojke na tribinama, ne znam kako kamermani uvek sve primete. Moje društvo i ja smo se ranije čak i protivili prisustvu žena i dece na stadionu. Sad bismo voleli da ih je u što većem broju. To je lepa strana derbija! - zaključio je mladić i naglasio da bi bilo lepo da umesto tuča i navijačkih provokcija na tribinama ima više ljubavi.

Foto: Facebook/Tatjana Mitov Foto: Facebook/Tatjana Mitov

Kako kaže, nastaviće da obraća pažnju na navijačice, pogotovo ako navijaju za Zvezdu, a do tada bi voleo i da se sretne sa modelom Tatjanom Mitov.

Printskrin: Instagram Printskrin: Instagram

- Baš bi se usrećio! - jedini je komentar koji je ona objavila na Instagramu, ali je u razgovoru za Telegraf bila malo opširnija.

Foto: Facebook/Tatjana Mitov Foto: Facebook/Tatjana Mitov

- U srećnoj sam vezi, ali ne bih imala ništa protiv da upoznam Nemanju. Njegov gest je fascinirao sve ljude na Internetu, pa zašto ne bi i mene? Nasmejao me je svojim komentarom, a s obzirom na to da delimo zajedničku ljubav prema Zvezdi, sigurno je da ćemo se videti još koji put na tribini - objasnila je ova lepotica i dodala da je ljubav prema fudbalu nasledila od oca, te da redovnim odlascima na utakmice želi da istu tradiciju nastavi sa sinom.

(S. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA