TATJANA IMA LICE ADRIJANE LIME, A TELO KIM KARDAŠIJAN: Sve o ženi zbog koje su svi navijači skrenuli pogled sa terena za vreme večitog derbija! (VIDEO)

Ova lepotica je uslikana na zapadnoj tribini stadiona u dresu Crvene zvezde, dok u zagrljaju nosi dete i glasno bodri svoj tim

  • 43

Tatjanu Mitov (23) iz Beograda, studentkinju ETF i majku dvogodišnjeg sina Luke, domaći mediji prozvali su "srpskom Adrijanom Limom", a proslavila se jednim običnim dolaskom na 151. večiti derbi.

Video SRPSKU ADRIJANU LIMU NA DERBIJU, pa joj poslao HIT PORUKU na Fejsu, a onda je ona odgovorila... (FOTO)

Naime, ova lepotica je uslikana na zapadnoj tribini stadiona u dresu Crvene zvezde, dok u zagrljaju nosi dete i glasno bodri svoj tim.

Fotografiju je potom ugledao mladić Nemanja Šotra (32) iz Malog Zvornika, kome se devojka jako dopala. Toliko, da joj je posvetio status na Fejsbuku. Tatjana je videla njegov post i odgovorila mu i od tada traje zainteresovanost javnosti za nju.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nikada nisam mogla da pomislim da će jedna fotografija sa fudbalske utakmice da izazove toliko pažnje. Sve mi to prija, a svojih pet minuta slave bih volela da iskoristim tako da dobijem angažman kao voditeljka na televiziji - rekla je ona i dodala da ima iskustva u snimanju spotova i reklamnih kampanja.

 Foto: Telegraf

Od Tatjane smo se oprostili uz njenu omiljenu navijačku pesmu "Zvezdo volim te", a šta je rekla u razgovoru za Telegraf.rs pogledajte ovde:

 Foto: Telegraf

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA