Kurc čestitao Vučiću pobedu na izborima NA ĆIRILICI! (FOTO)

Sebastijan Kurc, austrijski šef diplomatije, je pored Evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Johanesa Hana, čestitao Aleksandru Vučiću pobedu na izborima uz poruku da se raduje daljoj saradnji i da se nada brzom napretku Srbije na putu u EU

  • 10
Sebastijan Kurc i Aleksandar Vučić Foto: Milena Đorđević

Austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc i Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han čestitali su Aleksandru Vučiću pobedu na izborima.

Austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc čestitao je večeras izbornu pobedu Aleksandru Vučiću, uz poruku da se raduje daljoj saradnji, te da se nada brzom napretku Srbije na putu u EU.

Kurc je na svom Tviter nalogu poruku ispisao na engleskom i srpskom jeziku - ćirilicom.

VUČIĆ OBJAVIO REZULTATE IZBORA: SNS 50,9, SPS 11,23, Šešelj 7,39, Dveri i Radulović ispod CENZUSA

Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han čestitao je večeras pobedu Aleksandru Vučiću na izborima, uz poruku da samo "snažna vlada može da sprovede reforme neophodne za budućnost države, njenu ekonomiju i građane". Na svom Tviter nalogu, komesar je rekao da se "raduje saradnji sa novom vladom pod njegovim (Vučićevim) vođstvom, po pitanju EU integracija".

Han je dodao da je siguran da će premijer Vučić "iskoristiti snažnu podršku građana na odgovoran način koji će ojačati evropsku perspektivu Srbije".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabjelo

    25. april 2016 | 00:30

    Hvala, Kurcu!

  • NB.C.

    25. april 2016 | 00:15

    Samo Vucic moze da napravili nesto od Srbije. Tezak je put jer je zemlja pokradena .

  • Д. З.

    25. april 2016 | 09:11

    Искрено хвала Курцу што се сетио које е српско писмо. За разлику од поштеног Курца, неке српске странке биле су толике незналице да су очекивале српске гласове на туђем писму. Утолико треба да захвалимо искрено Курцу и ми који се, што се ћирилице српске тиче, још немамо наде да ће се стручњаци у Србији сетити да нико други не уводи свом писму параписмо за писање свог језика.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA