≫ 

UŠLA SAM U KUĆU KOJU SAM VIDELA U OGLASIMA: I tamo mi se desio horor (FOTO)

Istražiteljima su još uvek nejasni motivi para koji su počinili užasne zločine

  • 2

Policija je u Bilefeldu u Nemačkoj identifikovala još nekoliko žrtava sa ozloglašene farme muškarca i njegove bivše žene u blizini grada Hekster. Sumnja se da su oni u "kući strave" zlostavljali najmanje četiri žene, a da su dve ubili.

OVO JE KUĆA STRAVE: Žena je u njoj držala 3.700 NOŽEVA, satanističke rekvizite i pileće kosti! (VIDEO)

Vilfred (46) i Anđelika (47) su u policijskom pritvoru od 21. aprila kada su uhapšeni nakon poziva upućenog Hitnoj pomoći. Radilo se o ženi koja je imala povrede glave i kasnije od njih preminula u bolnici.

Kasnije je saopšteno da se veruje da je par ubio još jednu ženu 2014. godine. Navodno, oni su namamili ove žene u svoj dom preko oglasa lične prirode.

Istražitelji tragaju za još mogućih žrtava u Nemačkoj i Češkoj, gde je takođe objavljen ovaj oglas.

Žena iz Berlina je prošle nedelje došla u policiju nakon što je fotografiju ove kuće videla na televiziji. Ona tvrdi da je ušla u tu kuću, i da je proživela pakao. Ona je bila u kući ovog para dva puta 2011. godine. Drugi put je bila zatvorena i mučena pre nego što je oslobođena 2012. godine. Policiji je rekla da nije prijavila ovo zlostavljanje jer se plašila nastavka nasilja.

Motivi ovog para su zasad nejasni istražiteljima, ali veruju da ne postoji seksualna veza sa ovim zlostavljanjem, već samo sa moći i kontrolom.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor: dw.com/ bild.de )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanserif1510@gmail.com

    10. maj 2016 | 20:14

    NEMCI, a, bogami, i ostali žitelji EU hitno da smanje kolicine njihove zdrave GMO hrane... ili će se medjusobno potamaniti...

  • Mm 96

    10. maj 2016 | 20:58

    Oni su pripadnici satanisticke sekte... Oprani mozgovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA