≫ 

Akter banatske PLJAČKE VEKA uhapšen na makedonskoj granici!

Po Interpolovoj poternici izdatoj iz Beograda, Branko Samardžić uhapšen je u nedelju posle podne na graničnom prelazu Bogorodica kod Đevđelije

  • 4

Po Interpolovoj poternici izdatoj iz Beograda, preduzetnik Branko Samardžić (63) državljanin Srbije, uhapšen je na graničnom prelazu Bogorodica kod Đevđelije, prilikom ulaska u ovu zemlju - iz Grčke.

Po Interpolovoj poternici izdatoj iz Beograda, preduzetnik Branko Samardžić (63) državljanin Srbije, uhapšen je u nedelju posle podne na graničnom prelazu Bogorodica kod Đevđelije, prilikom ulaska u ovu zemlju - iz Grčke.

NAJTRAŽENIJI BEGUNAC: Srbin izručen Australiji ZBOG UBISTVA!

Po nalogu nadležnog Osnovnog javnog tužilaštva u Velesu, kako je objavljeno, Branku je određena mera jednomesečnog ekstradicionog pritvora.

Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

Samardžić je tražen po nalogu suda u Zrenjaninu, po optužnici za zloupotrebu službenog položaja. No, on je četiri godine nedostupan pravosuđu Srbije.

SARAJLIJA UHAPŠEN U TREBINJU: Nameravao da se pridruži Islamskoj državi!

Po privođenju, kako su objavili skopski mediji, istražnom sudiji je potvrdio da je „živeo u Grčkoj, u vili na Haniotiju“. Izjavio je da je bio na putu prema Srbiji, gde je 16. maja trebalo da se pojavi u sudu u Zrenjaninu.

Snimak spektakularnog hapšenja u Beogradu, koje je trajalo svega 20 MINUTA! (VIDEO)

Tamošnji sud je Samardžiću odredio meru istražnog pritvora 5. aprila 2012. ali od tada mu se gubi svaki trag, iako se nekim lokalnim medijima u Banatu pismom javio iz SAD, gde je često bravio.

Za njim je Interpol iz Beograda izdao međunarodnu poternicu 19. septembra iste godine.

FILMSKA JURNJAVA USRED SRBIJE: Policajci uhapsili vozača, a onda se desilo nešto što niko nije OČEKIVAO!

Ovde su prenete ranije informacije srpskih medija o velikoj aferi preko firme "Transpetrol“ iz Sečnja, iz koje je „iščezlo“ više od 15 miliona evra.

- Kao ključni akter prevare nekoliko kompanija i banatskih poljoprivrednika preuzimanjem roda bez naknade (procenjeno je da iz silosa firme "Transpetrol“ gde je bio suvlasnik, "iscurelo“ 2.077 vagona kukuruza i 211 vagona pšenice) osumnjičen je – Samardžić.

Pogledajte video u kom Branko Samardžić ponavlja optužbe da je prevaren u, kako mediji nazivaju, banatskoj prevari veka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznanik iz Haniotija

    12. maj 2016 | 08:28

    Poznavajuci ovog coveka. Nacin na koji je ziveo 4 godine,pakao koji je prosao itd itd. Nevin je sto ce i dokazati,ali hvala Bogu da ce Pajtic zavrsiti gde mu je mesto... I nije ziveo u Vili na Haniotiju vec u skromnom stanu od 30m2 u Haniotiju na Halkidikiju. Đede izdrži!!

  • ATIMUS

    12. maj 2016 | 09:27

    Mora da je vojno luce u penziji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA