≫ 

SNEŽANA JE UBODENA VIŠE OD 30 PUTA? Telo ubijene žene pronađeno u kuhinji u stanu na Konjarniku (FOTO)

Njen suprug Miroljub prevezen je u teškom stanju kolima Hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju i njegovo stanje za sada nije poznato

  • 12

Telo Snežane Radivojević Petrović (57) iz Vranja, koju je, sumnja se, suprug Miroljub Petrović (63) izbo nožem, a potom pokušao i sebe da ubije, pronađeno je u kuhinji u stanu u Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku.

UPLAKANA I PREKRIVENA NAPUSTILA STAN SMRTI: Ćerku ubijene Snežane prijatelj izveo iz zgrade (FOTO) (VIDEO)

Prema prvim informacijama sa terena, nesrećna žena je ubodena oko 30 puta nožem, pa je Hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt.

DOŠAO IZ VRANJA DA POSETI ĆERKU, PA IZBO SUPRUGU? Novi detalji tragedije u Ustaničkoj ulici (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njen suprug Miroljub prevezen je u teškom stanju kolima Hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju i njegovo stanje za sada nije poznato.

ON JE BIO MENADŽER, A ONA KUSTOS U MUZEJU, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Progovorio porodični prijatelj supružnika iz Vranja (VIDEO)

Podsetimo, ovaj zločin se dogodio nešto pre devet sati, a porodični prijatelj je tek pre nekoliko trenutaka izveo njihovu ćerku iz stana, zbog čega se pretpostavlja da je ona bila sa svojim roditeljima dok se incident događao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olivija

    16. maj 2016 | 13:18

    30 uboda,30 udaraca kamenom ili čekićem,30 hitaca- mi kao da smo vreće za bolesne muškarce. kakav završetak života. ono što čitamo u poslednje vreme kao da se dešava u ne znam kojem veku u ne znam kojoj državi

  • Gane

    16. maj 2016 | 16:15

    Retard bolesni ......

  • Alex

    16. maj 2016 | 15:53

    Sigurno je htela da ga ostavi. Kreten. Ako nije mogao da se pomiri sa razvodom mogao je sebe da ubije. Ovako je svoje dete ostavio bez majke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA