SNEŽANA JE U TAKSIJU RODILA MALOG SREĆKA: "Moj muž i taksista su pobegli kad su videli bebu"!

- Taksista je stao, tresao se od straha, kao i moj muž, a bebina guza je već bila na sedištu - priča Snežana, ponosna mama

  • 31

Beba koja se rodila prošle subote u taksiju, na putu od naselja Ždraljica do kragujevačke klinike, juče je izašla iz porodilišta.

ŽENA SE PORODILA U TAKSIJU: Ponoćna drama sa srećnim krajem u Nišu!

Malog Srećka, koji ima šest dana i koji je težak 2,2 kilograma, izveli su majka Snežana, otac Nenad sa još dvoje od ukupno petoro svoje dece u porodici Matić, piše "Blic".

- Ujutro rano pukao mi je vodenjak i taksi je brzo stigao, ali je već na pola puta do bolnice dete krenulo. Znala sam šta se događa i pitala sam vozača da li može da doda gas. On nije shvatio ozbiljno, ali kada se okrenuo, video je da se ne šalim. Rekla sam „beba izlazi“. On je stao, tresao se od straha, kao i moj muž. A bebina guza je već bila na sedištu - priča Sežana, ponosna mama.

Vozač taksija Dejan Jezdić je dodao gas, uključio četiri žmigavca. Dok su jurili ka porodilištu, sve je već bilo gotovo.

- Eto, tako igleda porođaj u taksiju. Kada smo stigli na parking, moj Srećko je izašao sam. Videli su dete, a obojica su, i muž i taksista, pobegli. Došla je brzo babica, lekari. Presekli su pupčanu vrpcu, odveli i mene i dete. Ovo mi je peto, i mislim da je od mene dosta. Više ne planiram - kaže majka Snežana.

- Uzalud su me molili obojica da se strpim, da sačekam, ali beba nije htela... Nije bilo lako, ali na sreću se sve završilo kako treba. Zato će se i zvati Srećko.

Nenad Matić i Snežana su nezaposleni. On radi kao fizički radnik, ne bira posao. Ona nikada nije radila jer nije mogla da stigne od čuvanja dece.

- Imamo petoro dece, ne primamo ni dečji dodatak, koji nam je ukinut, a socijalna pomoć je 11.000 dinara. Trudimo se da deca budu srećna. Devojčica Rada ide u drugi razred, dečak Andreja u prvi, Katarina ima pet godina, Lana ima dve i sada imamo i Srećka. Koliko god da je sve teško, borimo se kako znamo i umemo. Deca su blago - kaže otac Nenad Matić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. maj 2016 | 13:36

    Prelepa vest Nadam se da će država da se opameti i nadje posao ocu kao i da vrati dečiji dodatak, sramota za državu

  • Milan

    16. maj 2016 | 15:30

    Sad se pitam sta moze biti razlog da ova porodica ne prima deciji dodatak ali poznavajuci nasu vlast izmislili su ko zna sta, stvarno sramota velika

  • Verica

    16. maj 2016 | 13:41

    Sa sreceom da ste svi zivi i zdravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA