TOMA FILA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Samo u OVOM slučaju monstrum će biti otkriven!

Iz iskustva iz svoje dugogodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećanju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog

  • 63

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) biće rešeno onog trenutka kada neko “progovori o svim za sada nepoznatim detaljima", izjavio je ugledni advokat Toma Fila!

 

MIROLJUB JE DANAS TREBALO DA IDE KOD PSIHIJATRA: Umesto toga, desila se STRAŠNA TRAGEDIJA (FOTO) (VIDEO)

 

U svojoj advokatskoj profesiji radio je na oko 1.000 slučajeva teških ubistva, i "svaki je bio za sebe specifičan". On tvrdi da se u 99 odsto slučajeva ovakav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati, i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad, prenosi Alo!

 

OSUĐEN KNJIŽEVNIK ZORAN ĆIRIĆ: Mora da plati 100.000 dinara zbog pretnji niškom gradonačelniku!

 

- Po mom mišljenju, policija jedino u šta može sada da se uzda jeste da neko u vezi sa ovim slučajem progovori. To može da bude za dva, tri meseca, a može i da bude i za nekoliko godina. Sećam se jednog slučaja da je čovek u u zatvoru na samrti, nakon 15 godina, rekao ko je bio naručilac svirepog zločina koji je on izvršio - priseća se advokat i nastavlja:

 

GLUPO JE DA STRADATE ZBOG TUĐEG NOVCA: Čačanin opljačkao poštu i pobegao s plenom!

 

Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER

 

- Na to ga je nagovorio stražar, videvši da se čovek muči. Kako bi se ispovedio, doveli su mu jednu ženu iz sela, za koju se znalo da ima neke moći. Ubica se njoj ispovedio, a ona je sve ispričala policiji. Da je bio sveštenik, on ne bi smeo ništa nikome da kaže dalje. Drugi pak slučaj dvostrukog ubistva, koga se sećam, bio je kada su se ubice zapile u diskoteci i imale potrebu da se pohvale šta su uradili. Oni su zbog novca ubili bračni par i policija nije mogla da dođe do njih sve dok nisu progovorili – ispričao je Toma Fila za Alo!

 

AUTO POKOSIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Nova saobraćajna nesreća u Beogradu

 

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

 

Iz iskustva iz svoje dugogodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećanju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog.

 

- Mislim da je sada policiji teško da reši ovaj slučaj. Prošlo je mnogo dana, a prva 24 sata su bila nabitnija. Kako u to vreme nije rešeno, sada ostaje da se mukotrpno skupljaju dokazi, ali i da se čeka trenutak kada će neko upućen u zločin o tome i progovoriti – dodaje Fila.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    16. maj 2016 | 19:18

    Kako je moguće da sve tako dobro isplaniraju i očiste sve tragove (varakina?) a kaže se da savršen zločin ne postoji?

  • Osecaj me ne vara

    16. maj 2016 | 19:57

    Kad NEKO zna taj DOZNA, jer OZNA sve DOZNA, ovde bi trebalo da radi OZNA! Naravno tako se vise ne zove (Odeljenje za zastitu naroda) !!! Ajde primenite njihove metode ispitivanja ili ubacite njih i eto rezultata... Za neke stvari treba ogromno iskustvo i hladna glava!!! Eh kako bi slatko naredio, da taj prijatelj koga je Zoran naveo kao izvor iz policije, prvi ide na poligraf!!! Ko je taj njegov prijatelj i kad ga je zvao? Da li je dolazio na nasip??? Taj je mogao ukloniti dokaze...!!! Ajde unutrasnja kontrolo mucni malo glavom, nemoj ja sve da vam crtam! Zoran je pominjao prijatelja koga je zvao iz policije, gde je taj covek i kojeg siguran sam da niste ispitali. Rekao je da mu je taj prijatelj davao brojeve telefona... Vidim niko se toga ne seca, premotajte snimke i intervjue... SVE IZ POCETKA PONOVO, KAMENCIC VAM JE PROMAKAO I VEC 45 DANA SE SAPLICETE O NJEGA POBOGU!!! Posle toga svi inspektori na poligraf unutrasnje kontrole a posle i forenzicari... Ovde neko zamece ili je sklonio tragove a radi se o profi coveku!!!

  • xxx

    16. maj 2016 | 19:18

    I dalje mislim da je policija u ovom slucaju nesposobna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA