ČEČENSKI LIDER OČAJAN: Nestao mu ljubimac, na društvenim mrežama moli ljude za pomoć! (FOTO)

Mnogi sugrađani su ga potom tešili na Instagramu rečima da je ipak sezona parenja. Drugi su napomenuli kako se i njima događalo da im nestanu ljubimci, ali su se uvek naposletku vraćali

  • 8

Čečenski predsednik Ramzan Kadirov potražio je pomoć svojih pratilaca na Instagramu kako bi pronašao nestalog mačka koji, kako kaže, podseća na mladunče tigra.

SKANDAL NA MEĐUNARODNOM SASTANKU: Žučna svađa poslanika Italije i Venecuele

Mačak je nestao desetak dana ranije i Kadirov se isprva nadao da će se vratiti, ali je počeo da gubi nadu.

- Izgubili smo našeg mačka. Svi smo mislili da će se vratiti jer je veoma vezan za decu i ona vole s njim da se igraju u dvorištu - napisao je Kadirov na Instagramu i ruskoj društvenoj mreži VKontakt.

Mnogi sugrađani su ga potom tešili na Instagramu rečima da je ipak sezona parenja. Drugi su napomenuli kako se i njima događalo da im nestanu ljubimci, ali su se uvek naposletku vraćali.

У нас бесследно пропала кошка. Очень похожа на маленького тигрёнка. Гости всегда говорили, что очень и очень напоминает тигрёнка. Дней десять назад он куда-то исчез. Мы все думали, что вот-вот появится, так как очень сильно привязан к детям, любит с ними играться, сопровождать их по двору. Но теперь стали серьёзно беспокоиться. Возможно, он у кого-то совсем недалеко находится. Человек может не знать, как найти хозяев. Уверен, что и ему не нужна чужая кошка. Поэтому были бы признательны за информацию, если что-то известно. Заранее всем благодарен #Кадыров #Россия #Чечня #Кошка #Кот

A photo posted by Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95) on

Ipak, od mačka nalik na tigra, za sada nema ni traga ni glasa.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA