AKO VAS "PRITERA" U NIŠU, PAZITE GDE ĆETE SE OLAKŠATI: Ko bude mokrio gde ne treba, ostaće bez muškosti?! (FOTO)

I mada Vladimir Marinković, autor znaka zabrane, tvrdi da ipak ne bi na ovako drastičan način kaznio prekršioca, priznaje da u poslednjih mesec dana više nema onih koji bi se na ovom mestu olakšavali

  • 4

Metalna tablica sa nesvakidašnjim znakom zabrane okačena na ogradi dvorišta stambene zgrade u Ulici suvoplaninske čete 4 u niškom naselju Trošarina, dokaz je da Nišlijama nema premca u maštovitosti kad treba da zaštite svoju imovinu.

Grafičko rešenje bez ijedne dodatne reči jasno stavlja do znanja onima koje nužda pritera da bešiku isprazne na nekom drugom mestu, inače im prete makazice.

I mada Vladimir Marinković, autor znaka zabrane tvrdi da ipak ne bi na ovako drastičan način kaznio prekršioca, priznaje da u poslednjih mesec dana, otkako je tablica na ogradi, više nema onih koji bi se na ovom mestu olakšavali.

MASOVNO HAPŠENJE PEDOFILA U SRBIJI: Pogledajte veliku akciju policije u Beogradu, Nišu i Bačkoj Palanci! (VIDEO)

Marinković, predsednik Saveta stanara ove stambene zgrade objašnjava da mu je dozlogrdila bahatost, pre svega ljubitelja čašice, koji mesto koje su stanari pretvorili u oazu za odmor, koriste kao javni toalet.

- Još je moj otac počeo da uređuje to dvorište, a ja sam uz podršku ostalih stanara to nastavio. Uredili smo dvorište, postavili klupe... tu se okupljamo u vreme odmora, posebno za praznike. Međutim, sve je to pokvarila navika nekih ljudi da koriste ovo mračno mesto da se pomokre. Razumem to, pritisne ih muka... - objašnjava Vladimir Marinković.

OSUĐEN KNJIŽEVNIK ZORAN ĆIRIĆ: Mora da plati 100.000 dinara zbog pretnji niškom gradonačelniku!

On je i vlasnik teretane smeštene u zgradi i, kaže, nikome ne bi zabranio da se posluži toaletom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kada sam shvatio da moram da jasno stavim do znanja da je to zabranjeno, potražio sam idejno rešenje za znak na internetu. Našao sam sličnu sliku mislim na nekom španskom sajtu, pa sam je iskoristio... Hteo sam na šaljiv način da stavim do znanja da je to što rade zabranjeno. I, za divno čudo, uspešno sam rešio problem, ali će tabla za svaki slučaj i dalje ostati na ovom mestu - zaključuje Vladimir.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    17. maj 2016 | 22:37

    Zato konji koji su upregnuti u konjsku zapregu mogu da se..u po asfaltu kroz ceo Niš. Ovo je poslednji grad u Srbiji kroz koji prolazi konjska zaprega kroz grad. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA