ŽENE GA SPOPADAJU, NUDE MU BRAK I SEKS PREKO FEJSBUKA: Zoran Marjanović ne može da se izbori s pomahnitalim udavačama

- Žene me uopšte ne zanimaju, ne znam šta im je u glavama. Apsolutno me ne zanima da li sam najpoželjniji udovac ili ne. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom, posvećen sam jani koja je prozvod jedne velike, neopisive ljubavi - poručio je on

  • 61

Prema saznanjima beogradskih medija, nepoznate žene putem društvenih mreža i prijatelja, Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene Jelene Marjanović, šalju ponude za brak i seks.

JECU SAM MNOGO VOLEO, NISAM JE JA UBIO: Sin Zorana Marjanovića progovorio o optužbama u medijima da je on ubica!

I pored toga što je prošlo tek nešto više od 50 dana od brutalnog ubistva pevačice, pomahnitale žene najviše na Fejsbuku šalju Zoranu svakakve poruke.

NE ZNAM KADA ĆU POČETI DA RADIM, ČEKAM DA MI BOG DA ZNAK: Svekrva Jelene Marjanović zbog žalosti obustavila posao

- Žene su prilično nasrtljive i na sve načine pokušavaju da dođu do Zorana. Idu toliko dalekok da mu se udvaraju putem društvenih mreža, a i kod njegovih bliskih prijatelja raspituju se za njega. Na sve načine pokušavaju da ugovore sastanak s njim - kaže prijatelj blizak Zoranu koji je upućen u čitavu situaciju.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

NIKADA VIĐENE FOTOGRAFIJE JELENE MARJANOVIĆ: Ovako je Jeca izgledala kada je imala godina kao njena Jana danas! (FOTO)

Navodno, pojedine žene su mu ponudile i pomoć oko čuvanja njegove ćerkice Jane.

- Pojedine žele i da ga osvoje tako što su se ponudile da brinu o devojčici i na taj način mu se približe. Dešavalo se da zovu i nude se kao bebisiterke samo da bi se na trenutak našle u Zokijevom društvu - priča ovaj sagovornik beogradskim medijima.

Čitava ova situacija je potpuno začudila bliske prijatelje Zorana Marjanovića.

- Žene kao da su poludele za Zoranom. Opsedaju ga na svakom koraju, šeruju njegove fotografije, pokušavaju da dođu do njegovog broja telefona. Zoki zna da je postao veoma popularan, ali ga to ne zanima. Skrhan je bolom zbog Jecine smrti, a još više ga muči to što je ubica na slobodi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako oni dalje pričaju, Zoran je skoncentrisan na ćerkicu i na sve načine pokušavaj da joj olakša gubitak majke.

- Nesrećna devojčica ne zna da je na tako okrutan način ostala bez majke. Zoki joj ispunjava svaku želju, izlazi s njom. Igra se... Jadan čovek, malena oseća da se majci nešto dogodilo i svakodnevno se raspituje o njoj. Ne zna više ni šta da joj kaže.

S druge strane, Zoran kaže da ga ove priče uopšte ne zanimaju.

- Čuo sam sve i svašta, ali za mene je to deseta dimenzija. Žene me uopšte ne zanimaju. Verujte da ne znam šta im je u glavama. Žene su kao nepročitana knjiga, a i svašta im pada na pamet. Apsolutno me ne zanima da li sam najpoželjniji udovac ili ne. Glupo mi je i da pričam o tome. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom. Posvećen sam svojoj ćerki i svu svoju ljubav dajem njoj jer je ona proizvod jedne velike, neopisive ljubavi koju smo Jelena i ja imali - poručio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    26. maj 2016 | 09:39

    E a sad jos da ga predstavite i kao najpozeljnijeg mladozenju i postigli ste vrhunac. Boze sakloni i sacuvaj.

  • Anica

    26. maj 2016 | 15:25

    Tebe jure i nude ti brak? Kuku leleee, pa ti majku svog deteta nisi bio sposoban da sačuvaš u sred bela dana. Čovek je umno poremećen. Eno mu majka čeka da joj Bog javi kada da počne da radi. A šta da radi? Sramota, bruka, jad i beda. Muka mi je više od gluposti, definitivno.

  • Groficaofica

    26. maj 2016 | 14:13

    Zar je moguce da ima toliko pacenica!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA