MAMA, DOBRO SAM: Ovaj mladić je smislio najbolji način kako da smiri majku dok je na putu!

Kada se prvi put našao na Kubi, nije mogao da stupi u kontakt sa majkom, pa je rešio da pronađe alternativni način, kako bi joj se javio

  • 5

Roditelji se uvek mnogo brinu, kada odemo na neko putovanje, ali jedan svetski putnik iz Brisela je odlučio da napravi specijalan nalog na Instagramu, kako bi uverio svoju majku da je živ i zdrav.

PUTOVANJE S BEBOM: Ako radite isto što i ovaj tata, nećete imati nikakvih problema (VIDEO)

Džonatan Kvinonez je posetio prelepe plaže i obišao poznate predele širom Južne Amerike, i svoja iskustva je dokumentovao slikama, na kojima drži u ruci znak sa natpisom: "Mama, dobro sam".

ŽENE IZ CELOG SVETA VRIŠTE ZBOG OVOG VIKINGA: A zbog onog što je priznao VRIŠTE JOŠ GLASNIJE! (FOTO) (VIDEO)

Od približavanja malom majmunu u Kostariki, preko poziranja sa krokodilima u Meksiku, 27-godišnji mladić je jasno stavio do znanja svojoj mami, da ne treba da se brine.

From the bottom of the ocean #diving #scubadiving #travel #travelgram #momimfine #panama #adventure #boat #wreck

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on

Kvinonez je dao otkaz na svom poslu, gde je bio konsultant, a nešto ranije je i prodao svoj auto, i odlučio da putuje, navode u Dejli Mejlu.

"Give it to me!" #monkey #travel #travelgram #mom #momimfine #costarica #manuelantonio A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on

Kada se prvi put našao na Kubi, nije mogao da stupi u kontakt sa majkom, pa je rešio da pronađe alternativni način, kako bi joj se javio.

Time to run #MomImFine #travel #Mexico

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on

"Mame uvek brinu, posebno moja. Bilo je komplikovano da stupim u kontakt sa njom, pa sam pronašao način, da joj pošaljem pozitibnu poruku i da joj pokažem na kakvom sam predivnom mestu, i uz to sam super", reči su ovog inovativnog mladića.

(Telegraf.rs/Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA