OBRT U ISTRAZI, ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Muž ubijene pevačice na nasipu nije bio sa Janom?

Zoran Marjanović je policiji izjavio da se u vreme Jeleninog nestanka na nasipu nalazio sa ćerkom, očevici kažu da je bio sam

  • 64

Svedoci koji su dosad saslušani u policiji, opovrgli su pred inspektorima tvrdnje Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, da je na nasipu bio sa ćerkom Janom. 

VAŠU JELENU JE UBILA SEKTA ZBOG ORGANA: Suprugu i majku ubijene pevačice šokirale nepoznate žene na nasipu smrti!

Zoran je, naime, kako piše Alo, policiji izjavio da se u vreme nestanka Jelene Marjanović nalazio na nasipu i to sa ćerkom. Međutim, očevici su ovo demantovali:

- Očevici su naveli da su samo njega videli na nasipu sa Jelenom - ispričao je izvor ovog beogradskog lista.

"NA KUNDAKU PUŠKE UGRAVIRANE SU DIRKE I VIOLINSKI KLJUČ": Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, u istrazi ubistva pevačice, njen suprug Zoran Marjanović bi trebalo ovih dana ponovo da bude saslušan. On je, da podsetimo,m dva puta pao na poligrafu. Po drugi put, inspektori su prošle nedelje saslušali i njegovog brata Miloša.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. jun 2016 | 10:22

    Овде је очигледно да некога штите...Истрага ће ићи дотле,док не застари и заврши у архиви као неразрешена...Жао ми је мајке,која узалуд чека правду...

  • Ja

    12. jun 2016 | 11:41

    Hajde inspektori,bacite zrna pasulja da vidite gde je ta puska i zovite u pomoc mamu vracaru,mozda ona vidi sa kim je bila mala Jana pa vam dojavi.Sramota,posle dva i po meseca vi jos niste utvrdili sa kim je osumnjiceni bio na nasipu,ima li ove sramote jos negde ili samo u drzavi Srbiji.Zemljo,otvori se da svi propadnemo od blama i sramote ,kad vidimo kakvu policiju i inspektore imamo.Rada iz Beca im resila slucaj ali oni nece da ih hapse iz sujete i sramote.Hoce sami ko bajagi nesto da dokazu.

  • Ivke

    12. jun 2016 | 15:42

    Polako se zatvara obruc,platice debelo ubica...i njegovi saucesnici...jedva cekam taj dan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA