≫ 

"NA KUNDAKU PUŠKE UGRAVIRANE SU DIRKE I VIOLINSKI KLJUČ": Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA

- Pojavljivanje puške za koju do sada nismo znaliu nije detalj preko kojeg se tek tako prelazi u komplikovanim istragama kao što je ova - priča sagovornik iz istrage

  • 18
Zoran Marjanović, Radmila Rada Matić  Foto: Telegraf, Facebook, Kurir

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, otkrio je tokom višenedeljne prepiske sa Radom Matić iz Beča da poseduje pušku na čijem kundaku su ugravirane klavirske dirke i violinski ključ. Međutim, u policiji tvrde da tokom dva pretresa Zoranove kuće, 5. i 14. aprila nije pronađeno takvo oružje.

"GAZI BEDNU SEKTAŠICU": OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

"TRI CRNCA, PA DA HODA KAO ŠESTAR": OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

Naime, 5. aprila su inspektori iz kuće Marjanovića odneli samostrel i vazdušnu pušku, da bi devet dana kasnije izneli još nekoliko kesa i kutija, kao i urolani tepih. Postavlja se pitanje da li je Zoran Marjanović uspeo da sakrije pušku od policije, da li je ta puška i dalje u njegovoj kući i da li to oružje ima bilo kakve veze sa ubistvom njegove supruge Jelene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Novi trag u istrazi ubistva Jelene Marjanović Zoran je praktično dao inspektorima koji rade na ovom slučaju. Naime, Rada Matić devojka sa kojom se preko Vajbera dopisivao 23 dana nakon Jeleninog ubistva, poslala mu je u četvrtak 19. maja u 18:38 sliku svog nokta nalakiranog u bojama klavirskih dirki, uz komentar "eee, vidi...šta imam ja, a nemaš ti", na šta joj je Zoran odgovorio "Vrh! To imam urađeno i na kundaku od puške!

Sve vreme sam folirala i glumila! OVO JE POTPUNA ISTINA O ODNOSU Rade Matić i Zorana Marjanovića!

Iako u daljem dopisivanju nije pominjao pušku, ova Zoranova poruka jasno nagoveštava da on negde, možda i u samoj kući krije vatreno oružje. Dokaz za to je činjenica da je u kući Marjanovića policijski pretres obavljen dva puta, 5. i 14. aprila, dakle daleko pre ove prepiske. Osim toga, u policiji nam je potvrđeno da prilikom pretrage Zoranove porodične kuće u Borči, nije pronađeno oružje sa dirkama klavira i violinskim ključem na kundaku.

- Tokom pretresa 5. aprila iz kuće porodice Marjanović u Borči odnet je samostrel sa strelama i vazdušna puška sa nišanom, upakovana u kutiju od sintisajzera. Devet dana kasnije, 14. aprila, inspektori su odneli nekoliko kesa sa stvarima i jednu veliku kutiju, a u dvorište su izneli veliki tepih koji je bio urolan. Puška sa dirkama klavira i violinskim ključem na kundaku nije pronađena - rekao je izvor iz Policije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Rada Matić iz Beča teško optužuje: MARJANOVIĆI SU SEKTAŠI i ŽRTVOVALI SU JELENU!

Prema rečima sagovornika iz istrage, Zoranovo priznanje da poseduje još jednu pušku, moglo bi da predstavlja potpuno novi trag  u istrazi, ukoliko se pokaže da to nije još jedna njegova fantazija.

- Policija je detaljno pretresla kuću Marjanovića, i u dva navrata iznosila stvari iz nje. Ta puška nije pronađena ni prvi ni drugi put. Ukoliko je tačno da takvo oružje uopšte postoji, onda je to vrlo simptomatično jer se postavlja pitanje da li je Zoran sakrio od inspektora tu pušku. Ako ju je zaista sakrio , onda je pitanje zašto je to uradio?! Da li ta puška ima veze sa Jeleninim ubistvom ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg Zoran nije želeo da to oružje dođe u ruke policije. Takođe, postoje svedoci koji tvrde da je Jelenin muž u noći posle njenog ubistva izbacio iz kuće nekoliko kesa sa stvarima. Postoji sumnja da je tada sklanjao dokaze. Moguće je da je među tim stvarima u kesama bila ta puška - priča izbor iz istrage, i dodaje da je ovo možda novi momenat u istrazi.

- Pojavljivanje puške za koju do sada nismo znaliu nije detalj preko kojeg se tek tako prelazi u komplikovanim istragama kao što je ova. Ko zna, možda nas baš ovaj trag dovede do ubice - priča sagovornik iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxl

    4. jun 2016 | 12:16

    Ovoga kad vidim tri dana nemam sreće,na Farmu ga posaljite ,vise ste dosadili

  • Slav

    4. jun 2016 | 12:09

    Kad se noću dopisuje,danju spava,kad je otac?Kad je ožalošćen?Tu nisu čista posla...Tako se ne žali voljena osoba...tužno

  • ☆☆☆

    4. jun 2016 | 12:36

    Jadna pevačica..kad bi mogla ovo sve da vidi šta joj radite i kako je mrcvarite po medijima,sama bi se ubila od muke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA