≫ 

Sećate li se Stefana (12) koji je pre godinu dana "otet", pa je pronađen mrtav? Evo šta se STVARNO DESILO!

U jednom trenutku prišao im je crni automobil i trojica muškaraca su ih pitali da li znaju gde ima dobro mesto za pecanje

  • 22

Dečak Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice kod Bele Crkve nestao je prošle godine, a njegova navodna "otmica" digla je celu Srbiju na noge. Na kraju, nažalost, Stefanov leš je pronađen u reci Karaš.

NE ODVAJAMO SE OD UROŠA, PLAŠIM SE ZA DRUGU DECU: Naježićete se od reči oca nastradalog Stefana Ilića!

Jake policijske snage kontrolisale su putne pravce od Vršca do Pančeva u potrazi za dečakom, u čiju su se potragu od uključili i ronioci. Kako je ispričao Stefanov mlađi brat, koji je u trenutku otmice bio sa njim, njih dvojica su na poljani u blizini kuće čuvali ovce. Njegov brat Uroš ispričao je da im je prišao crni automobil i da su ih trojica muškaraca pitala da li znaju gde mogu da pecaju. Pošto su im prišli blizu, muškarci su pokušali da ih otmu, Uroš je pobegao, a Stefan nije uspeo. Ovo je priča Stefanovog brata Uroša. Međutim, istina je drugačija.

Obdukcija je pokazala da se Stefan utopio, a saznalo se kasnije da je brat izmislio otmicu, kao i da ima visok koeficijent inteligencije. Prema izjavama njegove sestre, on se uplašio reakcije roditelja, pa je izmislio priču, jer je mislio da će njega da okrive. Policiji su bili čudni i roditelji, pa su i oni saslušani u policiji, a sumnjalo se da su izmislili otmicu.

NIJE BILO OTMICE: Stefanov mlađi brat priznao da je IZMISLIO celu priču!

Međutim, u plućima je pronađena voda, nije bilo tragova nasilja, pa su veštaci sa sigurnošću potvrdili da je smrt nastupila kao posledica utapanja.

STEFANOVI RODITELJI SASLUŠANI U POLICIJI: Sumnja se da su izmislili otmicu?

Evo zbog čega je Stefanov brat izmislio priču o otmici!

Meštanin Jovan Grujić pronašao je telo malog Stefana dok je čuvao ovce. U jednom trenutku se spustio na reku da se osveži, tada je na dva metra od sebe ugledao telo dečaka kako pluta u reci.

Stefan je jedno od sedmoro dece u porodici, a njihov otac radi kao čobanin u selu.

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

Meštani kažu da je ova porodica skromna i da žive u dosta teškim uslovima. Nestali Stefan je, kažu, bio jako dobro i vredno dete. Pomagao je ocu u svemu, pa i u čuvanju ovaca. Baš u vreme otmice Stefan i njegov brat su menjali oca u čuvanju ovaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    14. jun 2016 | 14:03

    Pa šta ste sad napisali? Sve što se inače znalo.I u čemu je sad fora?

  • RUSIJA

    14. jun 2016 | 14:20

    Hallo u čemu je stvar.

  • Nesretan slučaj

    14. jun 2016 | 13:11

    Sjećam se ovog slučaja! Ako je to sve onda mi je i razumljivo ponašanje dječaka!Kažem ako je totako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA