≫ 

Fotografija doktora iz Orlanda krvavih patika širi se društvenim mrežama: Patike kao svedok horora koji je potresao svet (VIDEO)

- Krv među njenim vlaknima je krv 54 nevina ljudska bića. Ne znam ko su od njih bili heteroseksualci, ko su bili gejevi, a ko crnci ili Hispanoamerikanci - piše hirurg iz Orlanda

  • 19

Doktor koji je spasao mnoge živote prošlog vikenda u terorističkom napadu u Orlandu, postavio je vrlo upečatljiv post i fotografije na svoj Fejsbuk profil. Ono što je postavio proširilo se društvenim mrežama brzinom virusa. Hirurg iz Medicinskog centra u Orlandu Džošua Korsa okačio je fotografiju svojih krvavih patika za koje kaže da nisu starije od nedelju dana.

NIJE ISKLJUČENO DA ĆE BITI JOŠ ŽRTAVA PUCNJAVE: Šest povređenih u Orlandu u kritičnom stanju

- Krv među njenim vlaknima je krv 54 nevina ljudska bića. Ne znam koji od njih su bili heteroseksualci, ko su bili gejevi, a ko crnci ili Hispanoamerikanci. Ono što znam je da ih je doneo talas patnje, vrisaka i smrti. I nekako u tom haosu, doktori, sestre, tehničari, policija, hitna pomoć i ostali su izveli podvige pune saosećanja i brige - piše na profilu, a prenosi wptv.com.

Korsa je izjavio da će patike skinuti tek kada poslednji pacijent bude napustio bolnicu i da će ih čuvati u kancelariji.

#WeAreOrlando: Čitav svet u DUGINIM BOJAMA zbog masakra u Orlandu (FOTO)

- Nakon najgoreg lica zla čovečanstva, video sam humanost na delu u najboljem obliku. Nikada neću zaboraviti tu noć - napisao je.

Za manje od 24 sata post je podeljen 328.000 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    14. jun 2016 | 19:16

    A gde su cizme poginulih na Korarama? Gde su cipelice male Milice? Gde su svi drugi stradali od njihovih bombi? Gde su svi oboleli od kancera,kao posledica uranijumskih bombi?

  • Soker

    14. jun 2016 | 19:05

    "... mene sve rane moga roda bole", a oni neka nauče da boluju svoje.

  • Pera

    14. jun 2016 | 18:54

    Koga vise briga za to,ovo je jos jedna namestaljka da bi se narod sazalio na jadne homosexualce,najvaznije je da je ovaj "doktor" postavio sliku na drustvenim mrezama i da je dobio dobar novac za reklamu patika ove poznate kompanije,a da li su patike i taj doktor bili tamo ko bi ga znao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA