STRAVIČNO NASILJE U PORODICI: Tokom svađe ubola muža nožem!

U raspravi dvoje supružnika koji žive u Ečkoj, žena je držeći nož u nekoliko navrata pretila suprugu, a onda ga je i ubola u butinu leve noge

  • 8

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv I. Z.(59) zbog osnovane sumnje da je počinila delo nasilja u porodici.

SVOG MUŽA SAŠU ĐORĐEVIĆA UBOLA NOŽEM U SRCE dok je tromesečna ćerkica spavala!

Prema navodima, I.Z. je tokom verbalne svađe sa suprugom M.I., koja se dogodila sredinom februara ove godine, zamahivala nožem.

SRPKINJA U ITALIJI IZBOLA MUŽA: Krvavi pir posmatrala maloletna ćerka!

U raspravi dvoje supružnika koji žive u Ečkoj, žena je držeći nož u nekoliko navrata pretila suprugu, a onda ga je i ubola u butinu leve noge.

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Dosta intervencija zbog alkoholisanja i uboda noževima!

Suprugu je tom prilikom nanela lake telesne povrede, a on je nakon toga prebačen u Zrenjaninsku bolnicu.

(D. Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    16. jun 2016 | 00:03

    NAS NAROD JE POSTAO NEOBICAJENO AGRESIVAN I DOGADJAJU SE SVAKODNEVNO TRAGEDIJE-SAMOUBISTVA I UBISTVA-DELOVANJEM NATO PROGRAMA HAARP- NASU JAVNOST ISTO NIKO NEUPOZORAVA STA ZNACI UV NDEKS 7,8 PA I 9 NA OVIM VRUCINAMA-OPASNOST OD SRCANIH I MOZDANIH UDARA. !!!!!!

  • Jovana

    16. jun 2016 | 00:16

    Ma ne,trebala je da dopusti da on nju ubije.Tako je,branite se zene,stanimo na kraj nasilju i nasilnicima kada vec drzava nece i kada vec zene kao slabiji pol nisu zasticene.Ma koliko bile materijalno zavisne od partnera i imate osecaj da izlaza nema,zaumite stav i ne dozvolite da vam psihopate skrnave zivot i licnost.

  • Tanja

    16. jun 2016 | 02:00

    Uopste nije neobjasnjovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA