OVO JE MILOŠ NA KOJEG JE ISPALJEN RAFAL ISPRED SPLAVA: Primio je 12 hitaca, nalazi se u šok sobi i u životnoj opasnosti je (FOTO)

Miloša Stevanovića (34) je Hitna pomoć prevezla na VMA gde se nalazi u šok sobi, trenutno je stabilno ali zbog broja hitaca koje je primio, njegovo stanje je ozbiljno

  • 55

U pucnjavi koja se noćas dogodila ispred jednog popularnog splava u Beogradu, dogodila se pucnjava u kojoj je teško ranjen tatu majstor Miloš Stevanović (34) iz Beograda, a lakše Vukadin Gojković (26) poznatiji kao reper Vuk Mob i bivši učesnik rijaliti programa "Parovi".

VOLIM VAS, MOLIM SE ZA MOG BRATA ŠOMIJA: Nakon pucnjave, učesnik "Parova" i reper objavio SELFI iz bolnice! (FOTO) (VIDEO)

Pored njih dvojice i devojku koja se nalazila u njihovom društvu je metak okrznuo, a incidentu je prethodila svađa na splavu.

Naime, došlo je do svađe između njih dvojice sa dva nepoznata muškarca. Obezbeđenje ih je ubrzo izbacilo napolje, ali tu svađi nije bio kraj. Nepoznati mladići su ispalili rafalnu paljbu na Miloša i Vuka.

STRAVIČNI DETALJI PUCNJAVE ISPRED SPLAVA: Tatu majstor upucan 12 puta, poznati reper na VMA!

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

Vukadina je pogodio jedan metak i on se ne nalazi u životnoj opasnosti, dok je Miloš primio 12 hitaca u noge, leđa i kuk i pored toga što je trenutno stabilno, njegovo stanje je ugroženo zbog broja rana koje ima po telu i nalazi se u šok sobi. Hitna pomoć je odmah došla i prevezla ih na Vojnomedicinsku akademiju.

Foto: Facebook/Vukadin Gojkovic Foto: Facebook/Vukadin Gojkovic

Otkako se vest o pucnjavi ispred splava pronela kroz medije, na društvenim mrežama prijatelji i fanovi repera Vuka Moba su počeli da šalju poruke podrške, ali kada su čuli u kakvom stanju se Miloš nalazi, počeli su da apeluju na sve da idu na VMA i daju krv za njihovog prijatelja.

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

Učesnik "Parova" upucan ispred splava!

Na Vojnomedicinskoj akademiji nam je rečeno da informacija o tome da je Milošu Stevanoviću neophodna krv ipak nije tačna, odnosno da stanje nije tako da treba organizovano da se daje krv.

- Svaki put kada se neki pacijent priprema za operaciju ili se očekuje da će u jednom momentu zbog svog stanja biti poslat na istu, ne samo kod nas već u bilo kojoj bolnici, zamole se najbliži članovi porodice da daju krv. To je ujedno i jedan od sistema po kojima se održava dovoljna količina krvi u ustanovi - rečeno nam je sa Vojnomedicinske akademije, pa dodato:

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

- Isti princip je i za muškarca koji je jutros primljen kod nas. Zbog njegovog stanja i tolikog broja upucavanja, situacija je ozbiljna. Zbog klasične procedure smo i od njegovih rođaka tražili krv, ali to ne znači da treba da se pokrene akcija doniranja.

Kako kažu na VMA, čitava situacija oko krvi na društvenim mrežama je otišla predaleko i mnogi su je izdramatizovali.

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    16. jun 2016 | 16:09

    Ne kapiram, dokle će više da se lože da su kao neki kriminalci. Razumem klince do neke 21-22 god. max. ali sve preko toga je smešno. Ispadaju samo klasični indijanci, "seljaci", baš trule fore. Ok, bio je to fazon onih 90-tih godina, priznajem. Više nije! Spustite bre loptu malo. Zezajte se, putujte, malo sa devojčicama ovo-ono... Ako baš volite taj kriminal-trip, nemate love, idite preko. Mada i tamo pamet u glavu, da ne bi popadali posle nedelju dana. U slučaju da uspeš da zaradiš neku kintu, bez dugog tamničenja po nemačkim, austrijskim zatvorima, vrati se. Otvori neku palačinkarnicu, piceriju... Ponovo, pamet u glavu i samo lepo zezanje, devojčice, putovanja... Sa drogom se ne zanosite!!! To nikom nije dobro donelo!!! Rad sa drogom je rezervisana za samo nekolicinu ljudi i to je najkrvaviji "posao" u koji možete da se upletete. Glupo je u današnje vreme da iko pomisli da je najači, najluđi... UVEK postoji jači i ludji!!!

  • VukBgd

    16. jun 2016 | 18:09

    "Ferka na ruke" je za prave mangupe, pištolj & nož su za sisice i narkomane....

  • Djosa

    16. jun 2016 | 15:41

    Nema danas jakih ima samo ludjih !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA