ZNATE LI U KOJOJ ZEMLJI JE KINESKI PREDSEDNIK U POSETI? Evo šta misli jedan njegov državljanin!

Kineski predsednik Si Ðinping doputovao je u Beograd, u Jugoslaviji, gledate uživo prenos sa aerodroma "Nikola Tesla", rekao je komentator kineske državne televizije u direktnom prenosu

  • 1
Kineski predsednik Sji Đinping na otvaranju Svetskog prvenstva u atletici 2015. Foto: Tanjug/AP

Komentator kineske državne televizije danas je prilikom prenosa uživo napravio slučajnu grešku rekavsi da je kineski predsednik Si Ðinping doputovao u Beograd, u Jugoslaviji, preneo je B92.

(UŽIVO) ISTORIJSKA POSETA KINESKOG PREDSEDNIKA: Si Đinpinga dočekali sa pogačom, a onda se on obratio na SRPSKOM! (FOTO)

Kineski predsednik Si Ðinping doputovao je u Beograd, u Jugoslaviji, gledate uživo prenos sa aerodroma "Nikola Tesla", rekao je komentator kineske državne televizije u direktnom prenosu.

Kako prenosi B92, komentator ČTV se ispravio posle nekoliko trenutaka i rekao da je predsednika dočekao "predsednik Srbije Tomislav Nikolić".

Predsednik Kine doputovao je danas oko 14 sati u trodnevnu posetu Srbiji i poručio da je uveren da će njegova poseta biti uspešna i da će otvoriti novu istorijsku stranu razvoja odnosa dve zemlje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    17. jun 2016 | 19:10

    naj svi znaju po jugoslaviji ako kažeš Srbija nikad nisu čuli za jugoslaviju svi znaju. što znači da još postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA