≫ 

SPEKTAKL NA MAKIŠU: Svi na proslavu DANA POLICIJE!

- Ovo je veliki dan u kome možemo s ponosom da poručimo da je naše ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Republike Srbije i njenih građana - poručio je Nebojša Stefanović

  • 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da dođu danas u 17 časova, da zajedno sa policijom proslave Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije.

Svečanost će, kako se navodi u saopštenju, biti održana u Nastavnom centru "Makiš" (Stari obrenovački put 1a).

Ceneralna proba, uoči centralne svečanosti proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, održana je u nedelju u Nastavnom centru "Makiš".

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je u nedelju da je Ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Srbije i njenih građana kada je bezbednost u pitanju, kao i da građani uvek na njega mogu da računaju kada im je potrebno.

- Ovo je veliki dan u kome možemo s ponosom da poručimo da je naše ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Republike Srbije i njenih građana u smislu bezbednosti i da smo institucija na koju građani mogu da se oslone kada im je najpotrebnije - naglasio je ministar prilikom polaganja venca na spomen-ploču prvom ministru policije, vojvodi Jakovu Nenadoviću u okviru obeležavanja Dana Ministarstva, slave i Dana policije.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA