≫ 

UŽAS NA VRAČARU: Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) pronađen mrtav, sumnja se na SAMOUBISTVO!

Pored njegovog tela je pronađeno oružje, a u stanu niti na telu nije bilo sumnjivih tragova, pa se veruje da je reč o samoubistvu

  • 21

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) pronađen je mrtav jutros u svojoj kancelariji u Hadži Đerinoj ulici na Vračaru. Kako nezvanično saznajemo, sve se izdešavalo jutros oko 9.30 sati kada je iz lovačke puške pucao u sebe.

Prema pisanju beogradskih medija, njega je pronašao prijatelj koji je došao u njegov stan nešto pre 10 sati i zatekao jeziv prizor.

- Marko je živeo sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan, ali njemu nije bilo pomoći. Pored njegovog tela je pronađeno oružje, a u stanu niti na telu nije bilo sumnjivih tragova, pa se veruje da je reč o samoubistvu - kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je telo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamenik Višeg tužioca.

IZBOLI SINA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA: Napravili mu sačekušu ispred ulaza u stan!

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem zastupao je pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optužen za zloupotrebu položaja.

Takođe, u predmetu "Decedra" u kom se doktorima jedne privatne klinike sudilo za nesavesno lečenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu nesrećne devojke.

Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    20. jun 2016 | 16:25

    Da, bas deluje kao samoubistvo, pogotovo kad se uzme u obzir i taj nereseni napad na njega prosle godine! Mozda je i to bio pokusaj samoubistva

  • D.

    20. jun 2016 | 16:54

    Ubili ga 100%znam. Doktorska mafija.

  • Aleksandra

    20. jun 2016 | 16:57

    Ubili ga ovi sto pripadaju doktorskoj mafiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA