≫ 

Besplatne stipendije za avio i travel agente u kompaniji Fly Fly Travel!

Početna grupa kandidata startovaće sa obukom 11. jula 2016. godine, a nakon dve nedelje će polaznici obuke imati priliku da se izbore i uđu u uži krug od 16 kandidata

  • 0

Fly Fly Akademija raspisuje konkurs za avio i travel agente, a najboljih 25 kandidata će imati priliku da dobiju stipendije u vidu besplatne letnje obuke.

Zorana Mihajlović OTVORILA POSLOVNICU kompanije Fly Fly Travel u Beogradu! (FOTO)

Polaznici će se primarno obučavati na Fly Fly Akademiji, a nakon određenog vremenskog intervala, imaće mogućnost da steknu praktična znanja u kompaniji Fly Fly Travel.

U Beču otvorena nova poslovnica Fly Fly Travela

Početna grupa kandidata startovaće sa obukom 11. jula 2016. godine, a nakon dve nedelje selekcijom kroz mini testove i intervjue polaznici obuke će imati priliku da se izbore i uđu u uži krug od 16 kandidata.

Najbolji BIZNIS PARTNER 2016 kompanija Fly Fly Travel! (FOTO)

Završni test radiće se nakon 6 nedelja obuke, 17. septembra, kada će najbolji kandidati dobiti šansu da steknu praktično znanje u Fly Fly Travelu.

Fly Fly Akademija poziva sve zainteresovane da se prijave na konkurs koji traje do 4. jula 2016. godine, u Fly Fly Academy, Bulevar Mihaila Pupina 10v /110 ili putem maila office@flyflyacademy.com.

JOŠ JEDNA POBEDA SRBIJE: Kompanija Fly Fly Travel u Beču osvojila Oskar popularnosti za najbolju turističku agenciju!

Kompanija Fly Fly Academy bavi se obrazovanjem kadrova iz različitih oblasti avio industrije. Počela je sa radom u februaru 2013. godine kao jedini privatni obrazovni centar u regionu sa licencom Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije.

Kompanija Fly Fly Travel dobila je nagradu "Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope"

Politika Fly Fly Academy centra za obuku zasniva se na kvalitetnom obrazovanju stručnih kadrova koji mogu odgovoriti rastućoj potražnji globalne avio industrije za stručnim kadrovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA