≫ 

ZAŠTO SU BRITANCI GLASALI DA IZAĐU IZ EU? Evo šta im je smetalo i šta je do toga dovelo (FOTO)

 ≫ 

Od pretnji ekonomskom katastrofom koja se vratila kao bumerang, preko straha od nekontrolisane imigracije, do prkošenja Baraku Obami koji je našao za shodno da Britancima preti i govori šta treba da rade, mnogo je faktora koji su doveli do ovakvog ishoda britanskog referenduma

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Раднаскела
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Libertarijanka

    25. jun 2016 | 17:50

    Čisto da barem malo pojasnim o čemu se radi budući da je moj dečko Englez. U Engleskoj sam često, a uskoro se i selim u London. Svi prijatelji s kojima se družimo su mahom Englezi i generalno su glasali za izlazak iz EU. Zašto? Prvo i osnovno, ne zato jer su sebični nacionalisti koji ne podnose strance i žele se izolirati od ostatka Europe i siromašnih članica EU...oni jednostavno vide što im se događa sa zemljom i koliko je samo muslimana naselilo njihovu zemlju u posljednjih par godina. Navedeni se ne žele asimilirati već očekuju da se Englez u svojo zemlji prilagodi njima i njihovim običajima. Biste li vi pristali na to? Pored svega, uzmite u obzir da velika većina očekuje socijalnu pomoć i nije spremna raditi i založiti se za prosperitet Engleske već ju samo iscrpljuju pri tome ne dajući ništa od sebe. Drugo, Engleska uz Njemačku i Francusku izdvaja najviše novca kao članica. Shvatili su da je bolje da upravljaju svojim novcem kako oni žele, a ne kako netko drugi odredi jer su tim novcem mogli poboljšati vlastitu ekonomiju a ne 'šlepati' tranzitne zemlje i ljenčine poput Grka i Španjolaca. Ono čemu se sada većina koja je glasala za 'Brexit' nada jeste da će Škotska održati referendum za odcjepljenje od UK budući da oni silno žele ostati članica EU.

  • Milutin topalovic

    24. jun 2016 | 21:10

    Ovo me podseti na scenu iz filma lepa sela kad dvoje mladih vode ljubav i cuji na radiu umro drug tito oni u plac sto cemo sad tako i za uniju...

  • Раднаскела

    24. jun 2016 | 20:11

    1. Новац. Схватили су да се намножило много држава у ЕУ које више траже помоћ, него што им је тржиште занимљиво. Балтик,Балкан, Португалија, чак и Италија и Шпанија су пред банкротом и треба им стална помоћ. Зашто би то Енглез плаћао? 2. Тржиште. Немци су убедљиво највећи произвођачи свега и свачега, Холандија и јужне земље контролишу пољопривреду итд., више немају ни своју ауто-индустрију. Французи праве сиреве (то је било пресудно). 3. Национализам. УВЕК је осећај нације јачи од било каквих банкарских мешетарија, ма како потиснут био. итд итд

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA