SAHRANJEN NIKOLA STOJČIĆ (16): Majčini jecaji svima kidali srce na groblju

Neutešni roditelji, majka Biljana, otac Siniša, mlađi brat i sestra, mnogobrojna rodbina, drugovi, prijatelji, išli su za Nikolinim sandukom, ne verujući da ga više nema. Majčini jecaji kidali su srce svima, nije bilo nikoga ko nije pusto suzu

  • 14

Šesnaestogodišnjak Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada, čije je telo pronađeno pre tri dana u Zemunu, juče je sahranjen.

TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE: Pronađeno telo nestalog mladića u Zemunu

Tuga da ne može biti veća. Groblje je bilo malo da stanu svi koji su došli da poslednji put isprate Nikolu. Pretpostavlja se da je mladić skočio s novosadskog mosta Duga pre desetak dana, a telo je isplivalo kod restorana "Venecija" u Zemunu.

"JAVLJAJU MI DA SU GA VIDELI TU I TAMO, A JA SE MOLIM BOGU SAMO DA JE ŽIV": Vapaj oca koji 5. dan traži svog Nikolu! (FOTO)

Neutešni roditelji, majka Biljana, otac Siniša, mlađi brat i sestra, mnogobrojna rodbina, drugovi, prijatelji, išli su za Nikolinim sandukom, ne verujući da ga više nema. Majčini jecaji kidali su srce svima, nije bilo nikoga ko nije pusto suzu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Zašto je moj drug otišao na ovakav način... Zar nije mogao nekome od nas da kaže šta ga muči... Bio je poseban, uvek tu za nas da nam pomogne, a nije dozvolio da neko od nas pomogne njemu. Imao je idealnu porodicu, složnu, da se barem njima poverio... Kažu da je to uradio zbog devojke. Samo mogu da mu poručim, jer znam da nas čuje, da je život tek bio pred njim, kao i mnogo devojaka - kaže Nikolin drug iz osnovne škole.

NIKOLA NESTAO DAN PRED ROĐENDAN: Stravični vapaj oca mladića za kojim traga cela Srbija! (FOTO)

Nikola je pre desetak dana, pre nego što je krenuo da se ubije, poslao poruku na Fejsbuk drugarici u koju je bio zaljubljen. Nakon toga je isključio telefon i više se nije uključivao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi

    26. jun 2016 | 11:03

    Apelujem na roditelje i molim ih kao Boga, da dosta rade i razgovaraju sa svojom decom.. Nove generacije su generacije sa visokim stepenom inteligencije, prepametni i previse sposobni, zato im i treba dosta paznje.. Mnogo znaju u odnosu na nas koji smo ih rodili.. Oni takvi ne prihvataju poraz ni na jednom zivotnom polju i zato dolazi do ovakvih tragedija.. Uputite ih u detalje, pricajte im iznova, i iznova i iznova! Koliko god da treba da im se ponovi, ponovite! Vase iskustvo je njima spas! Ovo dete je bilo inteligentno, dobro i sposobno, ali nije mu niko objasnio da je to sto oseca decija ljubav, a da ga ona prava i istinska ceka kasnije.. Dovoljno je imao godina da moze da se prica sa njim na tu temu, bez obzira sto nije prucao nikome! Ovo je tragedija, da vece nema! Kako i da ne prepukne srce i onom ko ga ne poznaje? Cuvajte decu, radite sa njima! MOLIM VAS! :(

  • Mimi

    26. jun 2016 | 10:37

    Jadna maka do zivota samo ja znam jer sam izgubila dijete , to je tuga do zivotna nista drugo.

  • Sejtan

    26. jun 2016 | 12:07

    Nek mu je laka zemlja a roditeljima dug zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA