NAJVEĆI ALBANSKI FALSIFIKAT: Evo šta se "stvarno" desilo 1389. na Kosovu! (FOTO)

U prošlosti su Nemanjićima našli albansko poreklo u porodici Nemani, svojatali su srpske manastire kao deo njihove kulturne baštine, a čak je i Pošta Kosova na markice stavila sliku "albanskog manastira Visoki Dečani"

  • 41

Falsifikovanje srpske istorije od strane Albanaca i njihovih institucija nije izgubilo na aktuelnosti, pa su prisvajanja, hvalospevi i izvrtanje istine povodom sećanja na Kosovski boj prisutna i u današnjem izdanju "Kosovopresa".

SRPSKI ISTORIČARI LAŽU: Evo kako Albanci dokazuju da je Miloš Obilić bio njihov vitez!

U ovom listu se veliča 627 godina od odigrane bitke i navodi da je ona održana na albanskoj zemlji blizu Prištine, gde je u sukobu 60.000 otomanskih vojnika i 20.000 balkanskih, stradao i Sultan Murat.

ALBANCI LAŽU! Evo dokaza da su oni STRANCI NA KOSOVU i da je PRIŠTINA čist srpski grad!

- Njega je ubio albanski pobunjenik Marash Nikolla Kopilici (odnosno Miloš Obilić) - piše u članku.

Printskrin: Kosovopress Printskrin: Kosovopress

Ovo nije prvi put da se prištinski mediji poigravaju istorijom.

U prošlosti su Nemanjićima našli albansko poreklo u porodici Nemani, svojatali su srpske manastire kao deo njihove kulturne baštine, a čak je i Pošta Kosova na markice stavila sliku "albanskog manastira Visoki Dečani".

Pozivamo vas da u komentarima podelite sa nama šta mislite o albanskom prekrajanju Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legija

    28. jun 2016 | 21:42

    Svaki turčin zna, svaka bula zna, Da je Obilić, srpski sin, Zaklao murata!

  • ombre

    28. jun 2016 | 20:50

    albanija se zove po keltskom plemenu albanoi , a šiptari nemaju nikakve veze sa njima. Kosovo je srpska reč ono nema nikakvo značenje na šiptarskom jeziku kao i većina toponima po albaniji i kosovu. ali oni mogu samo svoj nepismen narod da lažu. šiptari su došli sa karpata u periodu od 9-11 veka, a na kosovu su počeli da naseljavaju tek od 15 veka.

  • Zlatibor

    28. jun 2016 | 19:32

    Nesrećni arnauti bez porekla i istorije, žive na svetoj srpskoj zemlji i nije ih sramota da se kite tudjim perjem, SMEŠNI SU ALI STVARNO, pa kompletnu Albaniju su sazidali SRPSKI kraljevi i malo im je pa žele da prisvoje i boj. Na žalost takva nacija u pokušaju nije nikada učastvovala i nikada neće učestvovati u nikakvom boju, ZA BOJ JE POTREBNA HRABROST I JUNAČKI GENI PREDAKA, a pomenuti arnauti su poznati u JUNAČKOM BEŽANJU I OTMICI BESPOMOĆNIH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA