OVDE JE DIJANA SEDELA KAD JE MONSTRUM ISPALIO RAFAL: Novi detalji pokolja u Žitištu (FOTO)

Da podsetimo, Dijana je u društvu rođake i dece prvo posetila "Pile fest", da bi se nakon toga vratila kući i na nagovor drugarice kasnije opet izašla u kafić na piće

  • 13

Ekipa Telegrafa jutros je posetila kafić Makijato, mesto masakra u Žitištu. Kafić je opran, čist, i pust. Pokazali su nam stolicu na kojoj je sedela i mesto na kojem se nalazila Dijana Savanović (30), bivša supruga Siniše Zlatića (38) zbog koje je monstrum i počinio ovaj gnusni zločin.

OVDE JE STAJAO I ONDA JE POČEO DA PUCA: Svedok objašnjava kako se odvijao masakr u Žitištu (VIDEO)

On je tom prilikom pored nje, podsetimo, usmrtio još četvoro ljudi, Jovanu Popović (20), Vladimira Mijatovića (40), Stevana Jojića (40) i Vladimira Kosovića (34), dok su 22 osobe ranjene.

VOLELI SMO GA KAO SVOJE DETE, DIJANA SE PLAŠILA DA ĆE JE UBITI: Otac Stevo otkriva kakav je bio odnos njegove ćerke i zeta ubice

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Da podsetimo, Dijana je u društvu rođake i dece prvo posetila "Pile fest", da bi se nakon toga vratila kući i na nagovor drugarice kasnije opet izašla u kafić na piće.

DIJANA SE NA NAGOVOR DRUGARICE VRATILA U KAFIĆ SMRTI: Jetrva ubijene žene otkriva detalje najstrašnije noći u Žitištu

IZAŠAO SA SUPRUGOM NA PIĆE I POGINUO: Nastradali Vladimir Mijatović planirao da danas roštilja sa prijateljima (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Društvo su joj u Makijatu pravili Jovana Popović i Stevan Jojić, koji se u javnosti percipira kao osoba sa kojim se Dijana tajno viđala.

ZBOG NJEGA JE MANIJAK ZAPOČEO KRVAVI PIR U ŽITIŠTU: Dijana je krila novog dečka od Siniše

Ožalošćene porodice Savanović i Kosović danas će sahraniti svoje najbliže. Inače, u Banatu i Vojvodini proglašena je trodnevna žalost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    3. jul 2016 | 12:51

    Samo da vas ispravim-nije zlocin pocinjen zbog nje vec zbog njegove bolesne glave. Sram vas bilo sto krivite zrtve. Niko nema pravo drugoga da ubije. Kad nije mogao bez nje da zivi sto se lepo nije ubio! Smece jedno

  • Nada@

    3. jul 2016 | 11:46

    Da li i od ovog zločina morate da pravite rijaliti ? Imajte malo mere.

  • Nikola

    3. jul 2016 | 11:44

    Ne znam vise sta da mislim o ovome... znala je kakvog muza ima, ljubomoran, agresivan i brze bolje nije se ni razvela nasla decka pa sa njim pred oci muzu. Naravno da ga ne opravdavam, monstrum!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA