"NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?": Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra (VIDEO)

On je, kako mediji nezvanično saznaju, hladnokrvno pričao zašto je rešio da ubije bivšu suprugu Dijanu

Siniša Zlatić (38) iz Žitišta, koji je u kafiću Makijato iz puške usmrtio Dijanu Savanović i još četvoro nevinih ljudi, a ranio 22, u policiji je hladnokrvno rekao da se ne kaje za počinjen masakr.

KRV JE OČIŠĆENA, STOLICE SLOŽENE, VLADA JEZIVA TIŠINA: Pustoš u kafiću "Makijato" dan posle MASAKRA U ŽITIŠTU (FOTO)

On je, kako saznajemo od strica ubijene Dijane Savanović Zlatić, hladnokrvno pričao zašto je rešio da ubije bivšu suprugu Dijanu.

Na pitanje policije da li se kaje zbog onog što je učinio, Siniša je hladnokrvno rekao "ne", priča za Telegraf Dijanin stric Draško.

- Išao je Dijanin zet u policiju. Kaže, kad su Sinišu pitali da li se kaje, da je rekao: "Ne kajem se, ali ako su svi mrtvi". A zatim je upitao policajce: "Da li su mrtvi?"

NAJTUŽNIJA SLIKA U ŽITIŠTU: Okačene umrlice mladih ljudi pobijenih u masakru (FOTO)

- Ubio sam je zato sto sam ubeđen da je bila u ljubavnoj vezi sa Stevanom Jojićem. Nisam mogao to da podnesem. Kad sam je video s njim u društvu, pala mi je klapna. Napustio sam kafić. Prošao sam pored nje i pogledao je, a ona se smejala s društvom. Otišao sam kući, uzeo „kalašnjikov“ i dok sam išao prema kafiću, razmišljao sam kako ću ubiti nju i njega. Kad sam stigao, stao sam i viknuo: „Kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ničija više“ i ubio sam je. I nije mi žao. Onda sam njega, a onda se više ne sećam - rekao je navodno Zlatić, a prenose mediji.

SOCIJALNI RADNICI TVRDE: Siniša Zlatić nije percipiran kao nasilnik

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pucao sam na kog sam stigao. Morao sam da je ubijem jer nisam mogao da živim bez nje, iako je dobro vodila računa o našem sinu, koji je sad siroče - pričao je on navodno na saslušanju u policiji, bez trunke kajanja i ne žaleći druge nedužne ljude koji su ubijeni ili ranjeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    3. jul 2016 | 12:54

    Pako je sebi obezbedio...a i ćeliju do kraja života... Kompleksaš nije ni imao dokaze osim sto je kako on tako divno kaže bio ubedjen.... kreten debil.... monstrum..... o tome ni ne treba pisati.... daje kakve ideje raznim retardima...i ludacima.... Poslednjih 10 godina deset slučajeva u srbiji se dogodilo..... da se ukočiš...

  • yu

    3. jul 2016 | 13:35

    Upravo sam cuo na vestima nekog njenog rodjaka kako prica da oni odu na more i on je zakljuca u sobu, a on ode na plazu. Da je ne gledaju :( i uspela je da skupi hrabrost i posle svog tog maltretiranja ga ostavi, razvede se i nastavi zivot. I neki je osudjuju. Sram vas bilo! Pritom se ni ne zna, cak ni ubica nije bio siguran da je ona u vezi sa tim drugim likom, samo je sumnjao! A i da je bila, pa sta. Razisli su se pre godinu dana. Da je on normalan i on bi bio sa nekom drugom zenom. Psihopata.

  • Nekotamo

    3. jul 2016 | 13:07

    Za takve psihičke poremećenike je samo smrtna kazna koju podhitno treba uvesti!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA