"ČULA SAM DA SE RADA SA ZORANOM ZNA OD RANIJE": Komšinica Marjanovića otkriva nove detalje AFERE!

- Čula sam ja da je odlazio u Beč i pre Jelenine smrti, kao i da se sa njom upoznao mnogo pre. Navodno je Jelena znala za njegove izlete, a jednom su se posvađali, pa je bila kod drugarice 20 dana, da njeni nisu ni znali - rekla nam je komšinica

  • 16

Nakon glasina da se Rada Matić iz Beča doselila u Borču, ekipa Telegrafa kontaktirala je komšinicu Krsmanovića i Marjanovića, koja je objasnila da je pre neki dan videla Radu Matić iz Beča u blizini kuće Marjanovića, a da je posle toga čula da se ona doselila u Kosovopoljsku ulicu.

RADA IZ BEČA SE DOSELILA U BORČU: Živeće u blizini kuće Marjanovića i "preuzeće mušterije Zoranovoj majci"?

- Išla sam do obližnje prodavnice i videla sam Radu u blizini. Bila je sama, kao da je nekoga čekala, a onda mi je komšinica rekla da je našla stan i doselila se u Zoranov najbliži komšiluk. Valjda je našla stan u ulici u kojoj žive i Marjanovići - kaže komšinica, i dodaje da ne zna šta joj je namera i šta ovim pokušava da dobije, ali je vrlo izvesno da kontakt sa Zoranom ne želi da prekine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, komšinica nam je rekla da je Zoran odlazio u Beč ranije, kao i da je čula da se sa Radom zna od pre.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Čula sam ja da je odlazio u Beč i pre Jelenine smrti, kao i da se sa njom upoznao mnogo pre. Navodno je Jelena znala za njegove izlete, a jednom su se posvađali, pa je bila kod drugarice 20 dana, da njeni nisu ni znali - rekla nam je komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    5. jul 2016 | 13:21

    Dokle ce te koje kakve "zenturace ", da manipulisu medijima, (rekla-kazla). Sve to vise nije nikakva novost , vec samo bla-bla, da bi se popunile prazne stranice . Dosta vise!

  • Veverica

    5. jul 2016 | 18:41

    A jel' zna komšinica ko je ubio Kenedija i Brus Lija?

  • Stevan

    5. jul 2016 | 12:45

    Kad vidim facu zokija odma sam neraspolozen taj ima nesto mracno u sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA