ALEKSANDRU JE SRCE PRESTALO DA KUCA 26. MAJA: Sada vas on i njegova deca mole da mu pomognete! (FOTO)

Do nedavno je Aleksandru bilo moguće pomoći samo putem žiro-računa, ali sada to možete učiniti i slanjem sms-a na broj 5066

  • 2

Aleksandru Saši Šešliji (47), koji već pet godina ima problem sa srcem, nakon što je ono 26.maja 2011. prestalo da kuca, sada možete pomoći i putem sms-a.

POMOZIMO ALEKSANDRU ŠEŠLIJI DA DOBIJE NOVO SRCE: Samo ovo će mu omogućiti da ostane sa svojim dečacima!

Uz neverovatnu sreću, upornost i pomoć lekara Aleksandar je uspeo da se spasi sigurne smrti, ali samo trenutno: sada mu je jedini spas transplatacija srca, ali ova operacija u Beču košta 120.000 evra.

Saša je otac dvojice dečaka. IT je stručnjak i živi u Subotici. U martu ove godine umalo je izgubio bitku za život kada je nakon reanimacije poslat na Klinički centar Srbije gde mu je tim stručnjaka na čelu sa prof. dr Miljkom Ristićem i dr Emilijom Nestorović ugradio mehaničku pumpu za srce.

Mehanička pumpa mu je privremeno produžila život i dala nadu da ću pomoću nje doživeti transplantaciju.

Foto: Promo Foto: Promo

Uspeo sam da dočekam prvi rođendan svoga drugog sina i ne mogu vam opisati koliko sam srećan bio. Želja mi je da budem uz njih još dugo, dugo. Da bih bio uz svoju porodicu neophodna je transplantacija srca na AKH klinici u Beču – rekao je Šešlija.

Za taj poduhvat potrebno mu je 120.000 evra, novac koji njegova porodica i on nisu u mogućnosti da obezbede.

Do nedavno je Aleksandru bilo moguće pomoći samo putem žiro-računa, ali sada to možete učiniti i slanjem sms-a na broj 5066.

Više o Aleksandru Šešliji i njegovoj borbi za život možete pogledati na njegovom sajtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex

    6. jul 2016 | 13:21

    Nadam se da će moj imenjak doživeti da svoju decu izvede na pravi put. Svako neka pošalje bar jednu poruku. Ako ovo pročitaju političari (mada čisto sumnjam) nek svoje satove od 24000 evra daju za pomoć drugim ljudima. Isto vreme pokazuje i sat sa buvljaka od 200 dinara. Aleksandre živ bio, deda bio

  • Ljuti

    10. jul 2016 | 09:58

    Znam mnogo Seslija, mnogo posteni narod poreklom SRBI iz Hercegovine a sada zive po celoj eks YU a poneki i u Nemackoj POZDRAV s Seslijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA