≫ 

SIN UBIJENE DIJANE POSETIO MAJČIN GROB: Mali Nemanja sve vreme plače za tragično nastradalom

Porodica Dijane Savanović strahuje kako će biti kad Nemanja krene u školu, jer su deca okrutna, pa bi možda trebalo da sa njima popriča psiholog i da ih uputi u situaciju...

  • 3

Svekar i svekrva Ankice, sestre ubijene Dijane, za "Telegraf" su rekli da je mali Nemanja, sin Siniše Zlatića koji je za vikend počinio masakr u Žitištu, i dalje u šoku, kao i da je plakao sve vreme i da još ne zna šta se zapravo desilo.

MISTERIJA MONSTRUMOVE KUĆE U ŽITIŠTU: Niko ne zna šta policija čuva, meštani U STRAHU OD OSVETE!

Socijalni radnici su došli prvog dana i rekli mu da je mama sa anđelima, i da mora da ide na sahranu, na šta je njegova tetka Ankica rekla da ne mora. Ona mu je kazala da će ga odvesti drugi dan, što je i uradila - rekao nam je svekar Dijanine seste Ankice Duško Batić, i dodao da je Nemanja kod bake i dede.

Prema njegovim rečima, on će sa dve godine strarijim bratom od tetke Strahinjom, za koga je vezan, "izgurati" nekako ovu situaciju, ali se boji da će ostati velike posledice.

JA I DALJE VOLIM SVOG SINA, IAKO JE POBIO TOLIKE LJUDE: Proganjaće vas ove reči OCA MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA

- Strahinja i Ankica spavaju kod Savanovića, tamo su sve vreme. Dijanina majka, koja je bolesna, ne znam kako će podneti sve ovo, ali Nemanja je svakako malo bolje otkad je kod bake i dede, jer je teško preživljavao maltretiranja oca, kod koga je sa zebnjom odlazio - rekao je Duško za Telegraf.

Oni strahuju kako će biti kad Nemanja krene u školu, jer su deca okrutna, pa bi možda trebalo da sa njima popriča psiholog i da ih uputi u situaciju...

"POBIO SAM IH KAKO BIH DOKAZAO DA NISAM SLABIĆ I DA SE SPASIM BRUKE": Ovo su prve reči Siniše Zlatića u policiji!

- Ipak je i sin Vladimira Mijatovića još u osnovnoj školi, ne daj bože da okrivi Nemanju što je njegov otac ubio oca - rekao je Duško, i dodao da su svesni da će se jednog dana suočiti sa istinom, jer je ovo malo mesto i sve se zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blagodatni oganj-totalna nebuloza

    6. jul 2016 | 18:12

    interesantno da u ovom slucaju socijalni radnici savetuju da dete ode na majcin grob a u slucaju jelene krsmanovic se od male jane krije sve vreme sta se sa njenom majkom dogodilo!

  • Nana

    6. jul 2016 | 18:13

    Normalno je da vode dete kod psihologa, još odmah ako ima neki u blizini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA