≫ 

MOJ SIN NEMA VEZE SA UBISTVOM DRAGANE STANKOVIĆ: Progovorio otac MONSTRUMA IZ ZAJEČARA (FOTO) (VIDEO)

- Večeras ističe 48 sati i onda ga privode kod sudije. Zvali su me iz policije zbog dugova jer ih je imao puno - rekao je za Telegraf otac monstruoznog ubice iz Zaječara

  • 23

Vladica Rajković u selu Vratarnice mučki je oteo, prebio, silovao i na kraju ubio Anđelinu Stefanović (3). Meštani ovog sela ne pamte zločin u Zaječaru sličan ovome, a tvrde i da je Rajković odgovoran i za smrt Dragane Stanković, koja se vodi kao nestala već 20 dana i s kojom je, kako za Telegraf tvrde meštani, bio u vezi. Njegov otac kaže da su mu u policiji rekli da njegov sin sa njenim nestankom nema ništa.

 

- Upravo sam se vratio iz policije i rekli su mi da Vladica nema veze s nestankom Dragane Stanković. Tražio sam da ga vidim i pitam zašto je ovo učinio, ali nisu mi dali - rekao je za Telegraf ubicin otac Nebojša Rajković.

 

 

- Večeras ističe 48 sati i onda ga privode kod sudije. Zvali su me iz policije zbog dugova jer ih je imao puno. Čak je došao i neki čovek u selo, ispostavilo se da i njemu duguje novac. Ja sam mu rekao da to sa mnom nema veze i da ne mogu novac da mu vratim - ispričao je otac monstruoznog ubice.

 

 

VRUĆINA JE KRIVA, MONSTRUM JE PROKLJUČAO: Neobično mišljenje psihoterapeuta o zločinu u Zaječaru

 

On je dodao i to da niko nije mogao da pretpostavi da bi njegov sin mogao tako nešto da uradi.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Podsetimo, rođeni brat ubice Vladice Rajkovića rekao je da "skota treba ubiti".

 

Skota treba ubiti! – a zatim je rukom udario u traktor.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir

    11. jul 2016 | 16:45

    Nije u pitanju vrucina vec Demon koji ga je obuzeo,Narod se buni zasto postoji Veronauka ,i neshvata da samo spoznanjem Boga covek moze sacuvati svoju dusu o d sila demona,Ni jedna druga nauka nije u stanju to da odagna,I sada vidimo kako demonske sile haraju ljudskim dusama pomracuje im umove i nisu u stanju sami da se izbore od nje te demonske sile,Tek kada ucine zlocin ,Demon se povlaci i covek tog momenta shvata sta je uradio Ali tada je vec kasno,Ljudi okrenite se Gospodu Bogu ,Postite postove citajte molitve ,jedini je spas,

  • Ja

    11. jul 2016 | 20:18

    E matori, ipak ima veze za ubistvom te žene.

  • Sima

    11. jul 2016 | 15:14

    Na kraju ce biti ne samo da nema veze nego moli boga da ih nije jos vise ubio ..oce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA