PUTIN POZVAO ERDOGANA: Rusija ne podržava korišćenje sile!

Saopšteno je i da je Putin uputio Erdoganu "saučešće zbog mnogobrojnih žrtava među civilima i pripadnicima organa javnog reda koji su se suprotstavili pučistima"

  • 10

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin telefonom je razgovarao sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom na inicijativu ruske strane, saopštila je danas Pres služba Kremlja.

STIGLA PORUKA IZ MOSKVE ZA ERDOGANA: Ne dozvolite nastavak krvoprolića!

- Vladimir Putin je u vezi sa pokušajem nasilnog svrgavanja demokratski izabranih turskih vlasti u noći 16. jula naglasio principijelni stav Rusije o kategoričkom neprihvatanju antiustavnih akcija i korišćenja sile u životu zemlje - naveo je Kremlj, preneo TAS S.

Saopšteno je i da je Putin uputio Erdoganu "saučešće zbog mnogobrojnih žrtava među civilima i pripadnicima organa javnog reda koji su se suprotstavili pučistima, kao i želje da što pre dođe do obnavljanja stabilnog ustavnog poretka i stabilnosti u Turskoj".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ORTODOX RS

    17. jul 2016 | 13:33

    I on saucestuje u bolu zbod Ruskog pilota.Fin je covek voli on hriscane

  • Slavica

    17. jul 2016 | 14:15

    Pitin i Erdogan su dva ista politicara,kao da su braca. Koliko god da ljut zbog obaranja aviona i ubistva pilota strah da mu se ne dogodi slicna stvar u Rusiji je jaca od svega.

  • Ajooj

    17. jul 2016 | 13:47

    A sta ovaj drug Putin koristi? Bombone?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA