BEOGRADSKI BANDITI IZ MERCEDESA TERORISALI SELO KOD ARANĐELOVCA: Prebili dvojicu domaćina, oteli 50.000 dinara!

- Kada su tamo stigli, na drugi kraj sela, upali su domaćinu u kuću i nakon pretnji i batina oteli mu 50.000 dinara i mobilni telefon. To su oteli i “mercedesom” se odvezli prema Beogradu - kaže sagovornik Telegrafa upućen u slučaj

  • 6

Kragujevačka policija uhapsila je četvoročlanu bandu iz Obrenovca zbog sumnje da su dvojicu Šumadinaca iz sela kod Aranđelovca tukli pola noći da bi oteli 50.000 dinara i mobilni telefon. Uhapšeni su i Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu sprovedeni Ž. J. (42), S. J. (29), B. R. (19) i D. R. (24) iz Obrenovca. Policija ih sumnjiči za razbojništvo.

Kako je saopštila policija, četvoročlana klapa je u noći između 19. i 20. jula iz Obrenovca stigla “mercedesom” u malo selo na domak Aranđelovca. Maskirani “fantomkama”, upali su u kuću meštanina, pa mu pretili, tukli ga u gluvo doba noći i naterali da ih odvede do kuće poznanika, koji živi na drugom kraju sela.

FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Opasna banda krenula u krađu, a onda se DIGAO NAROD i OSVETIO im se! (VIDEO)

- Njih četvorila su u selo stigli da bi napali i opljačkali drugog čoveka, ali nisu znali gde mu je kuća, pa su upali u dvorište prve žrtve, ni krive ni dužne. On jednostavno te noći nije imao sreće -  kaže sagovornik Telegrafa upućen u slučaj i dodaje:

- Njega su tukli samo zbog toga da bi ih odveo do kuće čoveka za koga su mislili da ima novca. Pretučena žrtva ih je nakon batina uputila na pravu adresu. Kada su tamo stigli, na drugi kraj sela, upali su domaćinu u kuću i nakon pretnji i batina okoristili se samo sa 50.000 dinara i mobilnim telefonom. To su oteli i “mercedesom” se odvezli prema Beogradu.

Policija je saopštila da je intenzivnim operativnim radom ubrzo identifikovala i uhapsila razbojnike. Kod njih je pronađen ukraden mobilni telefon i vraćen je vlasniku.

LICE SA POTERNICE: Uhapšen Nišlija osumnjičen za ubistvo u pokušaju!

Za vrednost plena do 15.000 dinara kazna za razbojništvo je do tri godine zatvora.

Za plen vredan od 15.000 do milion i po dinara kazna je do 10 godina, a za veću vrednost- do 15 godina zatvora. Ista kazna, do 15 godina, važi i za slučaj da je razbojništvo počinila razbojnička grupa ili je nekom s predumišljajem naneta teška telesna povreda.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA