(EKSKLUZIVNO) MONSTRUM KOJI JE UBIO TIJANU IGRA IGRICE I GLEDA KABLOVSKU: A nedavno mu je stigao i CIMER!

Monstruma koji je osuđen na 40 godina zatvora posećuje jedino majka, ali mu dva puta mesečno stižu paketi do 10 kilograma, u kojima može da bude garderoba, knjige, hrana

Monstrum koji je ubio Tijanu Jurić (15) na današnji dan, tačno pre dve godine, u zatvoru živi bolje nego polovina stanovnika Srbije. U sobi ima klimu, televizor i kablovsku, igra igrice, a posle skoro dve godine samačkog života, dobio je i cimera, sa kojim deli sobu.

 "DOBRO SAM, IDEM VEČERAS U BAJMOK": Dve crne godine od svirepog ubistva Tijane Jurić i njene poslednje poruke...

Kako nezvanično saznajemo, monstrum Dragan Đurić do skoro je bio sam u zatvorskoj sobi, svakodnevno ima šetnju od dva sata, tri obroka dnevno, stižu mu paketi dva puta mesečno, i postavlja se pitanje da li je ovakav tretman realan za nekoga ko je izvršio ovako svirep zločin, i svirepo ubio anđela poput Tijane Jurić.

- Dvočasovna šetnja u toku dana, tv, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno, posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu, i svi zatvorenici imaju isti tretman - rekli su za Telegraf iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Printskrin: Youtube / SuRTVCity Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Kako smo nezvanično saznali, monstruma koji je osuđen na 40 godina zatvora posećuje jedino majka, ali mu dva puta mesečno stižu paketi do 10 kilograma, u kojima može da bude garderoba, knjige, hrana, i nešto od sličnih namirnica i stvari.

OTAC TIJANE JURIĆ OTKRIVA: Evo šta se u ZATVORU dešava ubici njegove ćerke! (FOTO)

Foto: Fondacija Tijana Juric Foto: Fondacija Tijana Juric

Monstrum se ponaša u sladu sa propisima, ne daje nikakve znake po kojima bi se videlo da se kaje za monstruozan zločin koji je počinio, a ne pokazuje ni znake depresije. Skoro dve godine je bio na individualnom programu, koji je isključivao mogućnost da sa nekim deli sobu, međutim, sada je očigledno procenjeno da može da ima cimera, i to sa nekim ko je počinio sličan zločin.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Facebook/Tijana Juric Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Facebook/Tijana Juric

U Skeli se već nalaze osuđeni za slična dela, poput Mališe Jevtovića, Saše Mege i Dragana Nikolića Čombeta, te je vrlo moguće da je Đurić smešten sa nekim od njih, jer je osnovni princip da deli ćeliju sa nekim ko mu neće ugrožavati bezbednost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egzekijel Blooff

    26. jul 2016 | 15:48

    Zašto kukate? Većina vas se 2000-te zslagala za "Ljudska prava" i "Evropske vrednosti" pa eto vam ljudska prava ...

  • Losmi

    26. jul 2016 | 17:35

    Da je drzava ko sto NIJE I ON I NJEGOVI CIMERI BI SAD TUCALI KAMEN NA KORIDORU 10 ILI 11,SA DJULETOM OD 40KG PRIVEZANO ZA NOGU A NE DA SE BASKARE I KRKAJU O NASEM TROSKU!!! ZA TAKVE KAO ON NIJE ZATVOR A NI SMRTNA KAZNA NEGO DOZIVOTNO TUCANJE KAMENA DO SMRTI!

  • The Spatula

    26. jul 2016 | 16:18

    I onda kad covek uzme pravdu u svoje ruke i ubije govno, gurnu ga u pakao... A ovaj bolje zivi nego pola Srbije jos o nasem trosku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA