NISAM KRIVA, JELDA, MAMA? Potresna ispovest poznate glumice, čiju ćerku Minu je silovao manijak (FOTO)

- Čuvajte svoju decu, ona su vaša istina, pouka, hrabrost, žestina, žilavost, ona su vaša vrela suza, vaš osmeh, nada, ljubav... - napisala je hrabra majka, glumica Vesna Petruševska u emotivnom statusu na Fejsbuk profilu gde je otorila svoju dušu

  • 27

"Moja Mina je najhrabrije dete na ovom svetu. Poslednjih pet dana mi je pokazala kako se saopštava istina, kako da se suoči sa najvećim zlom koje može da se desi jednom detetu, da izdrži sve izazove, da mi otkine parče srca punog očaja, čemera, besa, ludila i da mi na kraju saopšti: "Ja sam ovo rekla da se ne bi desilo drugoj deci. Nisam kriva, jel da mama...".

"OROČIO CIGARETE“ U BANCI: Kada vidite koliko je Mirče skupio novca, ostavićete pušenje ODMAH

Ovaj potresan status, neku vrstu ispovesti, na svom profilu na Fejsbuku je napisala poznata makedonska glumica Vesna Petruševska.

U AVGUSTU I SEPTEMBRU 1,5 MILION IZBEGLICA STIŽE NA BALKAN: Stručnjaci upozoravaju da su među njima i teroristi!

Ona je skupila dovoljno hrabrosti da javno progovori o traumi koju je doživela njena 11-godišnja ćerkica, koju je u prošlu subotu u garaži blizu Mlečnog restorana u skopskom naselju Karpoš silovao pedofil iz komšiluka.

Devojčica je vozila bicikl u naselju, a kada je videla nepoznatog muškarca koji je išao peške, stala pored njega i zatražila mu 20 denara. Čovek joj je rekao da će joj dati novac, ali ako sa njim pođe do obližnje garaže. Verujući čiki, devojčica je krenula sa njim. Umesto 20 denara, "darežljivi“ čovek joj je dao 500 denara i potom brutalno silovao u garaži.

Foto: Facebook/Vesn Bejbimama Petrusevska Foto: Facebook/Vesn Bejbimama Petrusevska

Na odlasku joj je zapretio da nikome ništa ne govori. Kada se vratila kući, devojčica je ipak sakupila hrabrost i sve ispričala majci Vesni Petruševskoj. Iako u šoku, ona je slučaj prijavila policiji, koja je ubrzo uhvatila pedofila i strapala ga iza rešetaka. On će odgovarati za krivično delo - polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina.

Ljudi iz naselja pričaju da je napasnik živeo u komšiluku glumice i da je dobro poznavao njenu ćerkicu.

Foto: Facebook/Vesn Bejbimama Petrusevska Foto: Facebook/Vesn Bejbimama Petrusevska

- Čuvajte svoju decu, ona su vaša istina, pouka, hrabrost, žestina, žilavost, ona su vaša vrela suza, vaš osmeh, nada, ljubav... Dajte im svo vreme ovoga sveta, jer kada pomislim šta se dešavalo kada se suočila sa monstrumom, ide mi da srušim sve planine na ovom svetu, da je zagrlim i da je nikada ne pustim... Moja jedinstvena Mina Nagazna... Moje dete heroj... i uvek verujte u njihovu ljubav i iskrenost... Moje dete koje voli sve ljude i veruje im beskrajno - napisala je hrabra majka, glumica Vesna Petruševska u emotivnom statusu na Fejsbuk profilu gde je otorila svoju dušu.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sk

    28. jul 2016 | 15:54

    Možda je moj komentar neprimeren ali zašto je dete tražilo novac od potpuno nepoznatog čoveka? Mene su sa 5-6 godina naučili da ne uzimam a kamoli tražim išta od nepoznatih ljudi. A tek danas kakva su vremena, treba žensku decu upozoriti i sto puta ako treba!

  • Ja

    28. jul 2016 | 17:15

    Zašto je tražila novac od nepoznate osobe?! Nije mala....nije toliko naivna! Nije kriva uopšte ali.....ne razumem tu naivnost!!

  • Za Minu

    28. jul 2016 | 15:52

    Kao majka ne mogu da shvatim kako je ova majka objavila identitet svoje maloletne curice kojoj se dogodilo nešto najstrašnije. Da li ovo dete treba zaštiti od neodgovorne majke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA