≫ 

U PROVALIJI PRONAĐENO TELO U FAZI RASPADANJA: Specijalci ga izvlačili više od 5 sati, auto smrskan (FOTO)

Desetak metara od automobila je pronađeno telo. Ono će biti dato na prepoznavanje. Vozilo još nije izvučeno iz provalije

  • 0

Više od pet sati alpinisti, specijalci policijskog tima „tigrovi“ su iz provalije izvlačili telo čoveka koji se s autom „reno 9“ survao u provaliju duboku oko 50 metara na auto-putu Skoplje-Veles, nekoliko kilometara posle tunela kod mesta Katlanovo.

PRONAĐENA TELA DVOJICE MUŠKARACA: Da li je rešena misterija nestanka oca i sina na planini Bistra?

Beživotno telo muškarca, koje je bilo u fazi raspadanja, pronađeno je desetak metara dalje od vozila. Nije poznato kada se automobil survao u provaliju i zaustavio tik uz reku Vardar.

Slučaj su policiji jutros prijavili ljudi koji su zastali da se odmore na parkingu blizo koga se desila tragedija.

- Jutros u 9 sati dobili smo poziv da se automobil marke „reno 9“ nalazi u provaliji blizu drugog parkinga, iza tunela kod Katlanova, kažu u MUP Makedonije.

Printskrin: Youtube/TV Sitel Printskrin: Youtube/TV Sitel

Zbog izuzetno teško pristupačnog terena, u izvlačenju beživotnog tela učestvovale su specijalne policijske jedinice koji su više od pet sati izvlačili poginulog vozača.

- Desetak metara od automobila je pronađeno telo. Ono će biti dato na prepoznavanje. Vozilo još nije izvučeno iz provalije, ističu u policiji.

Po nalogu tužioca, telo je predato na obdukciju gde treba da se utvrdi ili potvrdi njegov identitet.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA