PANIKA I HAOS U AVIONU KOJI GORI: "Ostavite prtljag, ostavite sve, spasite se"! (FOTO) (VIDEO)

Boing 777 aviona kompanije "Emirates" koji je leteo iz Indije sa 300 putnika i članova posade, zapalio se nakon što je udario u pistu u Dubaiju

  • 2

Dramatični snimci spašavanja putnika iz aviona "Emirates" koji je izgoreo u sredu u Dubaiju na aerodromu, pokazuju paniku i haos koji su vladali u avionu.

 Zapalio se avion prilikom sletanja, dim kulja iznad aerodroma u Dubaiju (FOTO) (VIDEO)

U videu se vidi kako nekoliko putnika pokušava da dođe do svojih prtljaga, i da izađe iz aviona kojem se zapalio jedan od motora. Deca plaču i vrište, a dok se ljudi guraju prema izlazima za opasnost, dim je zahvatio i kabine.

Čuje se i jedan od članova posade koji viče: "Ostavite prtljag, ostavite sve! Mi ćemo to poneti! Skačite, skačite!'

Na poslednjim sekundama videa koji je snimio jedan od putnika vidi se kako padaju jedni preko drugih, a onda trče što dalje od aviona na kojem je plamen krenuo ispod desnog krila.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Boing 777 aviona kompanije "Emirates" koji je leteo iz Indije sa 300 putnika i članova posade, zapalio se nakon što je udario u pistu u Dubaiju.

TRAGEDIJA NA AERODROMU U DUBAIJU: Vatrogasac poginuo tokom gašenja požara na avionu

Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je poginuo. Svi putnici i članovi posade su evakuisani i niko nije teže povređen. Sve više je indicija da je za nesreću kriv pilot. Prema izveštaju kontrole leta, on je samo nekoliko sekundi pre planiranog prisilnog sletanja kontrolorima javio da odustaje i da će napraviti još jedna krug. Uspeo je da dobije odobrenje, a samo nekoliko minuta posle toga avion je udario u pistu i zapalio se, piše Indipendent.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA