RUSI DEMANTUJU: Čovek koji je ubio lopova u Riju predstavio se lažno kao naš diplomata

U saopštenju se dodaje da su svi diplomatski službenici konzulata ruski državljani, sa ruskim imenima, dok to, kako primećuje ambasada, nije slučaj u navodima o napadu

  • 2

Ambasada Rusije u Brazilu negirala je navode policije u Rio de Žaneiru da se ruski vicekonzul u gradu -domaćinu ovogodišnjih Olimpijskih igara sukobio sa uličnim napadačem koji je u tuči ubijen, javlja danas AFP.

Pokušali da opljačkaju ruskog diplomatu u Riju, on uvukao u kola jednog napadača i UBIO GA

- Nijedan predstavnik Generalnog konzulata Rusije u Rio de Žaneiru nije bio umešan u pokušaj napada koji se završio smrću osumnjičenog - saopštila je ruska ambasada.

U saopštenju se dodaje da su svi diplomatski službenici konzulata ruski državljani, sa ruskim imenima, dok to, kako primećuje ambasada, nije slučaj u navodima o napadu.

Ogranak za ubistva policije u Rio de Žaneiru saopštio je da je ruski vicekonzul "reagovao na pokušaj napada", navodi francuska agencija.

Reč je o najnovijem incidentu koji je prijavljen u gradu u kojem je 85.000 policajaca i vojnika raspoređeno kako bi održali red i mir za vreme Olimpijskih igara, zaključuje AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Warhammer

    5. avgust 2016 | 21:52

    Hahaha,koji bre konzul,ono su sve agenti FSB.

  • Toto

    7. avgust 2016 | 21:36

    Sta sve nece izmisliti, po ovome se moze zakljuciti koliko im smeta Putin, belosvtske budale su spremne na sve i svasta, a sve ide od a,merickih kapitalistickih bogatasa da im ne propadne kapital, mnogo su ulozili na razne sukobe po svetu pa su krali bogastvo iz tih podrucja, nafta, rude, teritorije itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA