DRŽAVA UVODI SPECIJALNI UREĐAJ: Pijani vozači u Srbiji neće moći da upale automobil!

Istakao je da je "očigledno" da se kao društvo još uvek nalazimo u takvom stadijumu razvoja i trendovi ponašanja mladih ljudi su takvi da se mora pribeći i nekim tehničkim ograničenjima koja postoje u nekim evropskim zemljama, poput "alkoloka"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cane kurbla
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dzaja

    15. avgust 2016 | 19:25

    Moj nece da upali ni ovako,a kamoli jos i sa tim cudom.. Pa sta ako nekome iscuri litra sljive u kolima,taj moze da se slika..

  • Cane kurbla

    11. avgust 2016 | 18:08

    1. Ako SAVESTAN vozač bude primoran da takav uređaj ugradi u svoje vozilo i tokom vožnje mora da duva na svakih 10 min, biva bespotrebno ometan i to se graniči sa upotrebom mobilnih telefona. 2. Sa takvim uređajem u svakom vozilu nemoguće je razlikovati poštenog čoveka od manijaka. Vređa dostojanstvo, a o finansijskom aspektu da ne govorimo. 3. Da mi nije ovo malo sirotinje što imam slučajno kupio predlagač zakona ili država, pa mogu da se prema privatnom vlasništvu ponašaju kako hoće? 4. Ugradnja takvog uređaja sigurno zahteva prepravku instalacije, bušenje i fiksiranje za enterijer vozila, što ja kao vlasnik neću dozvoliti. Ni sada nije iscepan, izbušen, i izlomljen. 5. Po zakonu bez naloga suda ni policija ne sme da pipne privatni objekat, sto automobil jeste. Teraćemo se i 20 godina ako treba sve dok se odluka o nasilnom postavljanju alkotest uređaja ne ukine sa obrazloženjem u stavu 1,2,3,4. 6. Pametnije je pregledati vozačka dosijeja, stanje sa terena, pa onda rebnuti onoga ko ima potrebu da koristi takav uređaj. To je jedino ispravno i pošteno, sve ostalo je lopovluk, otimačina, krađa i razbojništvo.Danas te policija uhvati alkoholisanog za volanom, sutra ideš u ovlašćeni servis na ugradnju uređaja u vozilo + zakonske sankcije za samu osobu. 7. Edukovati društvo da bude pametnije, od konobara preko vlasnika tv i radio stanica do samih vozača. Prvo dva dana na predavanje pa tek onda po vozačku dozvolu.

  • Crni

    09. avgust 2016 | 22:44

    Nas narod nemoze da se opameti dok se neklepi po dzepu. Samo radare redom postaviti na svakom mogucem mestu i ne obelezavati ih i samo drati .posle mesec dana niko nece prelaziti 30. Znam po sebi silne pare im dadoh i vec 3 godine 60 nigde presao nisam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA