≫ 

SLAO MI JE SLIKE POLNOG ORGANA I RAZNE GADOSTI, POVRAĆALO MI SE: Ispovest majke iz Beograda kako je uhvatila pedofila preko ćerkinog profila

Nakon intezivne prepiske sa Živanovićem, ugovorili su sastanak kod autobuske stanice, ali umesto maloletnice - sačekala ga je policija

  • 29

Beogradska policija uhapsila je Dragana Živanovića (66) iz Novog Beograda, zbog sumnje da je preko Fejsbuka stupao u kontakt sa devojčicama sa kojima je nakon toga zakazivao sastanke u cilju vršenja seksualnih radnji.

FILMSKO HVATANJE PEDOFILA (64) SA VIJAGROM U DŽEPU U BEOGRADU: Majka devojčice (11) NAMAMILA ga DA SE NAĐU U GRADU!

Živanović je uhapšen kada je došao na sastanak sa, kako je mislio, jedanaestogodišnjom J.N. Međutim, komunikaciju sa njim je sve vreme obavljala njena majka, koja je u dogovoru sa policijom namamila pedofila na sastanak, prenose Novosti.

Sve je počelo kada je maloletna J.N. dobila zahtev za prijateljstvo od nepoznatog starijeg muškarca i to odmah prijavila svojoj majci. Od tog momenta njen profil je preuzela majka, koja je ceo slučaj odmah prijavila policiji.

PEDOFIL DRAGAN JE MISLIO DA SE NALAZI S DEVOJČICOM: A onda je policija iskočila i OSVETILA MU SE usred Beograda (VIDEO)

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Sedam dana sam se dopisivala sa njim, a on je mislio da to radi moja ćerka od 11 godina. Pozivao me i telefonom, ali ja sam menjala glas kao da je dečji. Pričao mi je gadosti od kojih mi se povraćalo. Slao je slike svog polnog organa, kao i fotografije na kojima su devojčice lica okrenutih njegovom međunožju. Ta prepiska sa njim se uglavnom dešavala noću, do ranih jutarnjih sati. U dogovoru sa policijom nastavila sam da se dopisujem i pričam sa njim - kaže majka ove devojčice.

BOLESNE FOTOGRAFIJE PEDOFILA IZ BEOGRADA: Proverite da li imate ovog čoveka među prijateljima na Fejsbuku! (FOTO)

Nakon intezivne prepiske sa Živanovićem, ugovorili su sastanak kod autobuske stanice. Ali umesto maloletnice, sačekala ga je policija. U njegovom džepu tada su pronašli "vijagru" i tablete "kamagra", ako i mobilni telefon, koji je devojčici obećao kao poklon u zamenu za viđenje.

Zgrozićete se kada vidite koliko je lako PEDOFILU da namami decu preko Fejsbuka (VIDEO)

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Iz razgovora sa njim, majka maloletnice je zaključila da svoje "žrtve" bira nasumično preko Fejsbuka, a tako je došao i do njene ćerke. Napisao joj je poruku: "Pozdrav devojčice, jako si seksi, vidim da si mlada, savršena". Prema sopstvenom priznanju, osećanja prema mlađim devojčicama gaji već 15 godina, kada je sreo jednu devetogodišnjakinju.

"OSETIĆEŠ MUŠKU RUKU NA SEBI": Jezive poruke PEDOFILA DRAGANA koje je slao DEVOJČICI (11)

- Bio sam na krsnoj slavi kod prijatelja kada sam je video. Sva krv mi se sjurila u onu stvar. Shvatio sam da sam flipnuo, ali pozitivno. Sa prijateljem sam tada počeo da jurim devojčice - rekao je osumnjičeni pedofil u jednom od razgovora, kojih je snimljeno gotovo 40 minuta, a odštampano nekoliko stotina stranica transkripta prepiske sa ove društvene mreže.

MANIJAK NA FEJSBUKU: Srbin za SEKS devojčicama nudi - burek i jogurt! (FOTO)

Živanović je danas, posle 48 sati policijskog zadržavanja, priveden u Više tužilaštvo za tehnološki kriminal na saslušanje. Kod tužioca je negirao dela koja mu stavljaju na teret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D3

    13. avgust 2016 | 00:30

    Cekaj negirao sva dela koja mu se stavljaju na teret a ovamo govori da kad je otisao na slavu i video neku devetogodisnju devojcicu sva krv mu se sjurila u onu stvar i od tada je krenula ta njegova pedofilija. Ko koga ovde? Odmah u tamnicu i baciti kljuc !!!

  • Nebitno

    13. avgust 2016 | 00:39

    Smrad !!!

  • Lav

    13. avgust 2016 | 00:30

    Odmah na vesala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA