≫ 

JEZIVO: Studentkinje u Beogradu se PROSTITUIŠU ZA 1.000 DINARA! (VIDEO)

Elitne prostitutke koštaju i po nekoliko stotina evra, dok obične devojke pristaju i na mnogo manju cenu, od 1.000 ili 2.000 dinara, samo da bi preživele

  • 26

Teška materijalna situcija među studentskom populacijom, koja sve teže može da plaća školarinu, smeštaj i hranu u Beogradu, dovela je do cvetanja studentske prostitucije, a studentkinje svoje telo prodaju i za 1.000 dinara.

TAJNI SNIMAK: Ušli smo u novi "Picin park", evo kakav SEKS prostitutke nude za 2.500 DINARA (VIDEO)

Konkurencija je, tvrde dobro obavešteni izvori, velika, pa da bi preživele, devojke same sebi obaraju cenu. Elitne prostitutke koštaju i po nekoliko stotina evra, dok obične devojke pristaju i na mnogo manju cenu, od 1.000 ili 2.000 dinara, samo da bi preživele.

Prema rečima Gorana Miletića, programskog direktora Civil right defenders-a, razlog za ovu situaciju treba tražiti u društvu u kome živimo.

ZAPANJUJUĆA ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Devojke iz Srbije i Bosne su mnogo jeftine!

- Potrebno je makar na trenutak staviti se u kožu tih devojaka. One pokušavaju da pronađu izlaz iz životnih situacija koje idu do te tačke da nemaju šta da jedu ili gde da žive - smatra Miletić.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Beznađe u kome se studenti nalaze, kao i mnogi drugi slojevi društva, dovelo je do ovakvog trenda, tvrdi Dejan Nestorović iz NVO Sigurna pozicija.

ORALNI SEKS U ŠUMADIJI SAMO 500 DINARA: Nećete verovati koliko košta kompletna usluga!

- Danju je to studentkinja, dobra drugarica, uzorna komšinica, a noću postaje pohotna i zanosna seksualna radnica - primećuje Nestorović, koji zaključuje da hrabrije i "bolje" u tom poslu uspevaju da se probiju i do Dubaija, gde su mnogo veće cene tih usluga.

Psihoterapeut Zoran Milivojević smatra da je prostituisanje među studentima njihov očajnički potez. 

DA LI PROSTITUCIJU TREBA LEGALIZOVATI? Ovo su razlozi PROTIV, ŠTA VI MISLITE O NJIMA?

- Mladi ne vide perspektivu, imaju stav da je sve bez veze, kako je svako ko vredi otišao u inostranstvo, dok oni koji nisu imali tu sreću ostaju u Srbiji da preživljavaju - kaže Milivojević, zaključujući da je zato prostitucija za neke od njih jedini izlaz.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    18. avgust 2016 | 09:00

    Eto ti sad a država nikad bolje nije stajala kurs miran nema poskupljenja otvoreno toliko novih radnih mesta ma kakva Švica ovo je obecana zemlja (samo nam obecavaju) a vi pišete tako

  • neko

    18. avgust 2016 | 09:24

    A, ne mogu da čiste negde, čuvaju decu ili stare osobe, beru voće, peru sudove, restorani, pekare? Bolje je prodavati telo za par hiljada? To su samo izgovori

  • Luna

    20. avgust 2016 | 15:58

    Vratiti to sve na selo da kopaju,;odatle su i dosle. Ranije toga nije bilo. Seljaci su nam unistili gradove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA