≫ 

KIM DŽONG UN BESNI: "Ako SAD napravi suludi potez, UNIŠTIĆEMO IM SVE BAZE na Pacifiku"

- Ukoliko se SAD usudi da napravi suludi potez, sve američke baze u Pacifiku, uključujući one na ostvru Guam, biće razorene od strane naše vojske - zapretio je severnokorejski diktator

  • 12

Severnokorejski diktator Kim Džong Un zapretio je Americi da će uništiti sve njihove baze ako naprave neki pogrešan potez. Njega je navodno razljutilo to što je SAD rasporedio B-1 bombardere u Guamu neposredno pre tradicionalnih vojnih vežbi koje održavaju SAD i Koreja.

Kim Džong Un je još rekao kako zbog SAD-a rastu napetosti na poluostrvu, javlja Mail Online.

TAJNO ORUŽJE KIM DŽONG UNA: Amerikanci otkrili postrojenje koje ledi krv u žilama

- Ukoliko se SAD usudi da napravi suludi potez, sve američke baze u Pacifiku, uključujući one na ostvru Guam, biće razorene od strane naše vojske - zapretio je Kim Džong Un.

AMERIKANCI OPET NAPALI KIM DŽONG UNA: Poručili Severnoj Koreji da ne podiže tenziju u regionu!

U Severnoj Koreji, naime sumnjaju da SAD priprema nuklearni napad jer su postavili bombardere B1 u Guamu, dok u SAD to poriču tvrdeći da se radi samo o rutinskoj vežbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    20. avgust 2016 | 10:51

    Ameri uplecu prste po citavom svetu i gledaju samo svoj interes. Smetaju im ovakvi lideri koji su neposlusni te na svaki nacin zele da ih ocrne i prikazu diktatorima, koji terorisu sopstveni narod. On je malo sasav, ali je narod za njega i oni ga bas vole. Glupo je pricati price da je Amerikancima vise stalo do ljudi u Severnoj koreji nego njima samima koji tamo zive. Tako im je bilo stalo i do nas, pa su nas bombardovali zbog Milosevica, pa do Iracana, Libijaca itd. sada vise vole i Ruse, ali bi ih trebalo gadjati hemijskim i nuklearnim naoruzanjem zbog diktatora Putina.

  • Branimir

    20. avgust 2016 | 10:40

    U pravu je

  • MOMO

    19. avgust 2016 | 08:42

    Manijak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA