BACIO BOMBU U BAZEN: Svađa u Velesu umalo da se pretvori u tragediju

I. V. iz makedonskog grada Veles bacio je kašikaru u lokalni bazen, na sreću niko nije povređen

  • 0

Vlasnik lokalnog bazena A. M. ( 43 ) u Velesu, u Makedoniji počeo je prvo da se prepire, a potom i svađa sa svojim sugrađaninom I. V. koji mu je pretio da će baciti ručne bombe na njegov objekat. Pretnju je na kraju i ostvario, ali je srećom kašikaru bacio u bazen, tako da niko nije  povređen.

VLADIKA PETAR UHAPŠEN ZBOG KRAĐE: Istraga se nastavlja, optužen je i za lažno svedočenje (FOTO)

Incident se desio sat i po iza ponoći, a odmah nakon eksplozije, vlasnik bazena A. M. je policiji u Velesu prijavio da je nepoznata osoba u njegov bazen bacila "nepoznatu eksplozivnu napravu“.

Tokom uviđaja policija je pronašla delove eksplozivne naprave, koji su poslati na veštačenje u MUP, ali i saznala kako je došlo do incidenta. Prema njihovom saopštenju, dok je vlasnik A. M. sa svojim prijateljima sedeo pored bazena, prišao im je I. V. iz Velesa i počeo da mu preti da ima dve bombe koje će baciti u bazen.

NOVI PEDOFILSKI HOROR: MONSTRUM (64) namamio DEVOJČICU (4) u svoj stan i ZVERSKI JE SILOVAO!

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Kada su prijatelji vlasnika bazena A. M. upozorili I. V. da prestane sa pretnjama i da ode, on je otišao iza šanka i nastavio da im preti -kažu u MUP-u.

Nije saopšteno šta se dalje dešavalo, ali je činjenica da je nakon toga u bazen bacio jednu ili obe bombe, koje srećom nikog nisu povredile.

(D. J. /Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA