JELENIN KRVNIK SE VIĐA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM? Najnovija teorija zavere o ubistvu pevačice

- Prema prikupljenim informacija iz informativnih razgovora, samo suprug ubijene pevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze sa ubistvom - rekao je izvor blizak istrazi

  • 17
Zoran Marjanović, Porodica Marjanović na Groblju Jelene na grobu, groblje, borča, zbeg, ubijena Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf

Prema saznanjima beogradskih medija, ubica mučki nastradale pevačice Jelene Marjanović (33) još uvek se nalazi u Borči i policija čeka njegov prvi pogrešan korak, a prema njihovim navodima, ubica je blizak njenom suprugu Zoranu Marjanoviću i majci Zorici Krsmanović.

TAČNO JE PET MESECI OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Posetili smo njenu majku Zoricu i zatekli PRETUŽAN PRIZOR!

Izvor blizak istrazi, za Kurir je objasnio da inspektori i policija nisu prestajali da rade na ovom misterioznom zločinu, koji se dogodio pre više od pet meseci na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

PODIZANJE SPOMENIKA JELENI MARJANOVIĆ: Svima je najteže pao jedan momenat (VIDEO)

- Na osnovu prikupljenih podataka, došli su do zaključka da bi porodica Marjanović, odnosno neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i to ko bi mogao da bude ubica. Prema prikupljenim informacijama, iz informativnog razgovora koji su vođeni, kako sa svim članovima porodice Marjanović tako i sa njihovim bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze sa ubistvom - kazao je on.

Zoranova tužna ispovest sa Jeleninog groba: Jana STALNO TRAŽI majku! (VIDEO)

Kako dalje priča ovaj izvor, postoji sumnja da je ubica vrlo blizak pevačici.

- Postoje svojevrsni dokazi koji ukazuju na to da je ubica iz naselja u kome je pevačica ubijena, ali nažalost, ne dovoljno jaki da bi se bilo šta preduzelo. Jedino što preostaje istrazi jeste da se čeka da ubica ili neko od njegovih saučesnika napravi pogrešan korak i da slučaj bude rešen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali

    6. septembar 2016 | 08:07

    On je mozak ubistva ja potpisujem.

  • Mini

    6. septembar 2016 | 12:12

    E da im je Titova milicija pevali bi ko slavuji i sto znaju i sto neznaju Jadna zena trune a dete bez majke

  • Nena

    6. septembar 2016 | 09:19

    Pa dolle obmanjivati javnost sa lazima? Ocigledno je vidljivo ko je ubijo pokojnu Jelenu? Zasto pisati svasta, narod nije lud!!!! Neptresajte pokojnu . Sve su ovo teske boli za njenu jadnu majku. Niko drugi je nezali nego njena majka. Marjanovici su sadisti!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA