NLO POSETIO MAKEDONIJU? PET misterioznih LETEĆIH OBJEKATA viđeno večeras iznas SKOPLJA! (VIDEO)

Slučajno ili ne, navodni NLO je oba puta viđen uoči ili za vreme jakog nevremena u Skoplju

  • 14

Pet neidentifikovanih letećih objekata večeras su viđeni na nebu iznad Skoplja, a snimak navodnih NLO, koji su bili znatno veći od aviona, objavio je tv - portal A1on. Objekti su leteli pravolinijski, jedan pored drugoga, velikom brzinom, a oko njih je bila jaka crvena svetlost.

MISTERIOZNI LETEĆI OBJEKAT: Da li je uoči katastrofalne poplave Skoplje nadletao NLO? (VIDEO)

Juče i danas neprestano lije kiša, a neki delovi Skoplju su ponovo poplavljeni, kao i pre mesec dana, 7. avgusta, kada su makedonsku prestonicu pogodine katastrofalne poplave koje su odnele 22 ljudska života. I tada je, ali jedna druga skopska televizija - Kanal 5 objavila snimak nepoznate letilice u skopskom naselju Dračevo.

Slučajno ili ne, navodni NLO je oba puta viđen uoči ili za vreme jakog nevremena u Skoplju.

OBAMA ĆE NA KRAJU MANDATA OBJAVITI SVETU POSTOJANJE VANZEMALJACA: Ova tvrdnja lobiste za istinu o NLO šokirala je svet

Makedoniju su i ranije često nadletali neidentifikovani leteći objekti. Poslednji put su viđeni u januaru prošle godine u Strumici, na jugu zemlje. Očevici, koji su ga snimali mobilnim telefonima su rekli da je nepoznati leteći objekat išao cik – cak, izuzetno brzo, a pri tom je menjao boje, od zelenkaste do žute, da bi posle par minuta velikom brzinom nestao sa horizonta.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RF Foto: Profimedia/Sciencephoto RF

Jedan od najpoznatijih makedonskih ufologa, koji je i sam više puta imao “bliski susret treće vrste”, Stojmir Simjanovski tvrdi da, pored Novog Meksika i Brazilije, vanzemaljci često posećuju i Makedoniju, „ali još uvek ne žele da se pokažu i stupe u kontakt sa ljudima“.

MISTERIOZNI LETEĆI OBJEKAT: Da li je uoči katastrofalne poplave Skoplje nadletao NLO? (VIDEO)

NLO su najčešće viđali iznad Ohrida i okoline, iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole, a navodno prava invazija „vanzemaljskih letelica“ nad Makedonijom dogodila se dvadesetih godina prošlog veka.

Žitelji Štipa najviše su do sada imali susreta sa NLO, više od 30. Leteći tanjiri ne zaobilaze ni ostale gradove Makedonije, pa ni Skoplje. U avgustu 2013. godine, svetlo - crvena pulsirajuća lopta je zbunila stanovnike prestonice. Misteriozna svetlost se nekoliko minuta nalazila iznad Skopske Crne Gore, menjala je oblik i intenzitet svetlosti, da bi ubrzo potom munjevitom brzinom nestala. Svi oni koji su je videli, a njih nije bilo malo, bili su ubeđeni da se radi o NLO, a to su potkrepili snimcima sa moblinim telefonima.

NASA snimila NLO kako leti ka Zemlji, pa prekinula uživo prenos (VIDEO)

Godinu dana ranije, u julu 2012. godine viđeno je više takvih objekata iznad Skoplja, ukupno 12. Oni su podsećali na leteće tanjire, a u razmaku od 15 minuta četiri puta su nebo preletele grupe od po tri letilice.

Pogledajte video:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrovgrad

    8. septembar 2016 | 03:38

    Simptomaticno je to da je npr. Bondstil vazdusnom linijom bas blizu odatle...

  • Alien resurrection doctor

    8. septembar 2016 | 00:43

    Ovakve sam ja video lično isto jedan iza trugog tacno 100%

  • OBILIC

    8. septembar 2016 | 10:40

    Nikakav nlo vec su to sateliti koji su u pripremi za veliki rat garantovano tako da se mnogo ne brinete. Modererno ratovanje ne ide bez toga. Za vreme bombardovanja u srbiji je to bilo svaku noc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA