≫ 

MAFIJAŠKI OBRAČUN: Ubijen član klana Luke Bojovića u Baru

Željko Vukoslavčević (40) je nedavno izašao iz zatvora, a u policijskoj evidenciji vođen je kao bezbednosno interesantna osoba, i navodno je bio pripadnik klana, takođe ubijenog, Armina Muše Osmanagića

  • 4

U Baru, sinoć nešto malo pre ponoći, došlo je do pucnjave u kojoj je život izgubio Željko Vukoslavčević (40).

Ubistvo se dogodilo ispred zgrade u Ulici Jovana Tomaševića, nakon čega su se okupili roditelji i prijatelji, a ubica je na Vukoslavčevića ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako javljaju crnogorski mediji, Vukoslavčević je u policijskoj evidenciji vođen kao bezbednosno interesantna osoba, a navodno je bio deo klana Armina Muše Osmanagića i Luke Bojovića.

Željko Vukoslavčević je nedavno izašao iz zatvora.

Podsetimo, Armin Muša Osmanagić je ubijen 2014. godine ispred svog kafe kluba "Savoja" u centru Bara. Na njega je pucano iz snajperske puške, pogođen je u stomak i ubrzo nakon ranjavanja je podlegao povredama u barskoj bolnici.

Kako su tada naveli mediji, on je dospeo u žižu javnosti 2004. godine kada ga je tadašnji pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Mićo Orlandić označio kao jednog od učesnika u ubistvu urednika "Dana" Duška Jovanovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA