EKOLOŠKA KATASTROFA U SRBIJI: Uginule ribe i rakovi plutaju po vodi, meštani U PANICI! (FOTO)

Sa lica mesta je potvrđeno da je ribočuvarska služba na kanalu, da obilazi čamcima obalu, kako bi upozorila eventualne pecaroše da tu ribu ne hvataju i ne distribuiraju na tržište

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika samo rec dve
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • samo rec dve

    10. septembar 2016 | 02:02

    Ovo je ogroman problem--na prvom mestu za Srbiju zajedno sa ekonomijom, zaposljavanjem, zdravstvom i obrazovnim sistemom. Ekologija ne sme da bude sporedna tema. Tamis je za 50 godina od 2 kategorije(u kojoj moze da se kupa) dospeo u 4 (bara bolestina i zaraza.) Pocetkom 20-tog veka mogla je da se pravi riblja corba sa vodom iz Tamisa...To je zlocin sta je uradjeno! I svi se prave blesavi i niko nije pozvan na odgovornost...Kada se uzmu uzorci zna se usled cega su ribe umrle-i zna se ko ispusta te hemikalije...Cak moze tacno da se kaze iz koje fabrike poredjenjem njihovih toksicnih materija npr. i toksicnih materija neke druge fabrike u istom mestu...Znaci nije problem sto se "ne zna ko je." Voda Vojvodine ili bilo koja druga javna preduzeca ne smeju da imaju ovakve nedopustive izgovore. Ako pokusaju treba ih raspustiti, jer ne rade ono za sta su placeni. Makar da se ustedi na njihovim platama, ako nista drugo. Ovo se desava danas u nasoj zemlji. Svi koji zagadjuju vodu treba da se strpaju u zatvor na duze vreme.Ne ni novcana kazna--zatvor zbog izazivanja ekoloske katastrofe, nepovratnog unistavanja ekosistema i unistavanja vitalnih(i cesto neobnovljivih) prirodnih resursa. Ovo je direktno unistavanje prirodnog bogatstva i ekosistema sa nesagledivim posledicama. Kada jednom unistite vodene resurse, jako je tesko uciniti bilo sta samom konzervacijom reke ili preciscavanjem korita.U stvari u vecini slucajeva nemoguce...

  • OBILIC

    09. septembar 2016 | 19:03

    Pisao sam jutros da smo goveda koja cemo sami sebe da zatremo evo ja vas molim da obidjete jagodinsko područje levačko i kragujevačko sve su reke zatrovane ispiranjem cisterni od hemikalija pesticida i septickih jama. Sve bih to pokupio i sve to zabranio da ima privatno domačinstvo i privatne firme. Jedino bi to radila drzavna institucija koja bi jedina vrsila usluge prskanja praznjenja septičkih jama i ostalo. Apsolutno bez pardona ko nece da radi taj tretman onda neka kopa i kraj. Ko baca stvari u reku kazne velike ili zatvor nebi oni meni ni pisali pored reke. Mi smo postali gori od životinja

  • Da Da

    09. septembar 2016 | 16:43

    Sramota nevidjena zar voda sto nam je za zivot potrebna.Zalosne ove ribe da uzivamo u prirodi i da je negujemo neka stoka unistava ruke mu se osusile .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA