≫ 

POSLEDNJI SNIMAK DEVOJKE KOJA JE UBIJENA KO JELENA MARJANOVIĆ: Ovako je trčala, a onda zauvek nestala (VIDEO)

Devojka je snimljena u 17.46, a policija veruje da joj se samo nekoliko trenutaka kasnije dogodio seksualni napad i ubistvo, a pet sati kasnije je pronađeno njeno telo

  • 4

Novi snimak prikazuje ubijenu Karinu Vetrano pri svom poslednjem trčanju, nekoliko trenutaka pre nego što je pronađen mrtva u Njujorku.

JOŠ 2 ŽENE SU UBIJENE KAO JELENA MARJANOVIĆ: Posle Vanese, na trčanju ubijena i Karina! (FOTO)

Na snimku sigurnosne kamere koji je prikazao američki program Crime Watch Daily vidi se kako ubijena devojka 2. avgusta trči u blizini Spring Krik Parka, blizu plaže Hauard, prenosi news.com.au.

Devojka je snimljena u 17.46, a policija veruje da joj se samo nekoliko trenutaka kasnije dogodio seksualni napad, a pet sati kasnije je pronađeno njeno telo.

Šef detektiva njujorške policije Robert Bojs rekao je da su u istrazi imali na raspolaganju tri različita DNK i da su na osnovu toga razvijali profil ubice, ali da do sada nisu naišli ni na kakva poklapanja.

- Pretučeno joj je lice. Udarao je i u zube - rekao je Bojs. - Imala je modrice i po telu, a verujemo da je to zbog toga što je ubica vukao kroz korove.

Rekao je i da se Karinin bivši dečko, kao i članovi njene porodice ne nalaze na spisku osumnjičenih.

Telo Karine Vetrano pronašao je njen otac Filip u 22.30. Rekao je da je uglavnom on išao na džogiranje sa svojom ćerkom, ali zbog povrede, tog dana je preskočio.

Tugom razoren otac pokrenuo je akciju prikupljanja novca koji bi dodao sumi koju je policija već ponudila za pomoć u nalaženju ubice.

Ranije je policija objavila crtež čoveka koji se traži jer se veruje da ima neke informacije. Policajac Bojs je rekao da čovek na crtežu nema direktne veze sa ubistvom, već da je tražen zato što su ga komunalni radnici videli na biciklističkoj stazi u vreme napada. Detektiv misli da taj čovek, za koga se veruje da ima između 35 i 40 godina, može da pruži valjane informacije u vezi sa silovanjem i ubistvom Karine Vetrano.

Objavljeni snimak džogiranja Karine Vetrano pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    13. septembar 2016 | 21:18

    Trce polugole po sumarcima i pustim drumovima. Svet je pun psihopata i manijaka, jednom nalete na njih. Svako ko trazi djavola, naci ce ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA