≫ 

POSLEDNJI SNIMAK DEVOJKE KOJA JE UBIJENA KO JELENA MARJANOVIĆ: Ovako je trčala, a onda zauvek nestala (VIDEO)

 ≫ 

Devojka je snimljena u 17.46, a policija veruje da joj se samo nekoliko trenutaka kasnije dogodio seksualni napad i ubistvo, a pet sati kasnije je pronađeno njeno telo

Komentari

  • Luna

    13. septembar 2016 | 21:18

    Trce polugole po sumarcima i pustim drumovima. Svet je pun psihopata i manijaka, jednom nalete na njih. Svako ko trazi djavola, naci ce ga.

    • 14. septembar 2016 | 08:19

      Dzej

      @Luna

      Znas kako,kolko god da smatram da svako ima slobodu da oblaci sta i trci gde hoce,mislim da si potpuno u pravu.Ne zbog toga sto su polu gole,kako kazes,pa izazivaju ili nesto slicno...jednostavno svet je pun ludaka,silovatelja,kriminalaca,narkomana po budzacima,coskovima,mracnim ulicama,mracnima parkovima...to je cinjenica.Znaci malo moramo i sami da se pazimo i gde idemo i da izbegavamo takva mesta i roditelji da uce decu tako...naravno,ovakve monstrume na vesala bez i malo empatije,ali i vi pazite da ne naidjete na monstrume.Recimo,onaj slucaj sa onom malom Tijanom...znam da je ono bolesnik,pucao bi mu u glavu bez trunke zalosti...ali opet...njen otac samo kuka,monstrum pa monstrum...frajeru,dete ti je imalo 15 god. i jos zensko i nesposobno da se odupre i brani...i bila je sama u sred neke vukojebine,gde nema kuce kilometar u krug...pa care,znam da ce sad svi da me razapnu,al je deo krivice i tvoj...ako shvatate sta hocu da kazem.

    • 14. septembar 2016 | 09:58

      butcherboy

      @Luna

      idi u sumu da zivis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA